banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Ανατροπή σκάφους στην Πύλο – Σώοι οι δύο Γερμανοί επιβαίνοντες

Τις απογευματινές ώρες της χθεσινής ημέρας, η Λιμενική Αρχή της Πύλου έλαβε ειδοποίηση για την ανατροπή ενός σκάφους στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ νήσου Σχίζας και Φοινικούντας,
Σκάφος λιμενικού

Τις απογευματινές ώρες της χθεσινής ημέρας, η Λιμενική Αρχή της Πύλου έλαβε ειδοποίηση για την ανατροπή ενός σκάφους στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ νήσου Σχίζας και Φοινικούντας, στον δήμο Πύλου-Νέστορος. Στο σκάφος επέβαιναν δύο Γερμανοί υπήκοοι, οι οποίοι ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.), ένα περιπολικό όχημα, καθώς και το αλιευτικό σκάφος «Άγιος Νικόλαος» με αριθμό νηολογίου Σ.Π. 208. Οι δύο επιβάτες του σκάφους περισυλλέχθηκαν από ένα διερχόμενο ιστιοφόρο σκάφος με σουηδική σημαία και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι της Φοινικούντας.

Το αναποδογυρισμένο σκάφος, με τη συνοδεία του αλιευτικού και του περιπολικού σκάφους, μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο λιμάνι της Φοινικούντας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το Λιμενικό Σώμα συνεχίζει να ερευνά τα αίτια της ανατροπής. Οι δύο διασωθέντες είναι καλά στην υγεία τους και δεν χρειάστηκε ιατρική βοήθεια.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis