banner ΕΟΣΣ food fest 2504 1280x350 01

Τολό: Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός της Παναγίας στη νησίδα Δασκαλειό

Οι πιστοί θα έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν στη νησίδα με καραβάκια, τα οποία θα διατίθενται δωρεάν.

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024, η Εκκλησία τιμά το Γενέθλιο της Υπεραγίας Θεοτόκου, και μαζί με αυτή την εορτή, πανηγυρίζει και ο Ιερός Ναός της Παναγίας στη νησίδα Δασκαλειό, στο Τολό.

Η πανέμορφη αυτή εκκλησία, που βρίσκεται σε μια γραφική νησίδα κοντά στο λιμάνι του Τολού, προσελκύει πλήθος πιστών που έρχονται να τιμήσουν την Παναγία και να συμμετάσχουν στις λατρευτικές εκδηλώσεις.

Ανήμερα της εορτής, Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία από τις 7:10 π.μ. έως τις 10:00 π.μ. Οι πιστοί θα έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν στη νησίδα με καραβάκια, τα οποία θα διατίθενται δωρεάν.

Η αναχώρηση των καραβιών θα γίνεται από το λιμάνι του Τολού κάθε 20 λεπτά, με την πρώτη αναχώρηση προγραμματισμένη στις 7:15 π.μ.

Σχόλια

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ

banner mantzounis pasxa2025
banner fragkioudakis pasxa2025
banner sideris
banner argiropoulou anastasia sassa
banner labrou pasxa2025
banner epimelitirio argolidas pasxa 2025
newsletter banner anagnostis