banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Πτωχός και Μαντάς συζήτησαν για υποδομές και ανάπτυξη

Αναπτυξιακές προοπτικές και υποδομές στο επίκεντρο των συζητήσεων του Περιφερειάρχη με τον Βουλευτή Μεσσηνίας
Πτωχός Μαντάς

Τον Βουλευτή Μεσσηνίας με τη ΝΔ, Περικλή Μαντά, υποδέχθηκε την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός. Στο πλαίσιο της συνάντησής τους, οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τόσο τον Νομό Μεσσηνίας όσο και ολόκληρη την Περιφέρεια.

Στην ατζέντα της συζήτησης βρέθηκαν οι αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής, η βελτίωση των υποδομών, καθώς και η αποτελεσματικότερη διαχείριση των περιβαλλοντικών προκλήσεων που αντιμετωπίζει η Μεσσηνία, καθώς επίσης και η διαχείριση των υδάτων. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας και κεντρικής διοίκησης, με στόχο την προώθηση στρατηγικών πρωτοβουλιών που θα επιταχύνουν την ανάπτυξη και θα ενισχύσουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, με τον Περιφερειάρχη και τον Βουλευτή να δεσμεύονται για συνέχιση της συνεργασίας τους, προκειμένου να δοθούν λύσεις στα ζητήματα που αφορούν την περιοχή και να αξιοποιηθούν πλήρως οι αναπτυξιακές δυνατότητες της Μεσσηνίας.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis