banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Πρωτογενής Τομέας και Οδικά Δίκτυα στη συνάντηση Πτωχού – Ανδριανού

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη της Αργολίδας, με έμφαση στον πολιτισμό, τον τουρισμό και τον πρωτογενή τομέα
Δημήτρης Πτωχός Γιάννης Ανδριανός συνάντηση

Συνάντηση ανάμεσα στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό, και τον Βουλευτή Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Ανδριανό πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία της Περιφέρειας στην Τρίπολη. Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη της Αργολίδας, με έμφαση στον πολιτισμό, τον τουρισμό και τον πρωτογενή τομέα, ενώ συζητήθηκαν και τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα της περιοχής.

«Συζητήσαμε πολλά θέματα που απασχολούν την Αργολίδα, έναν νομό με τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης σε τομείς όπως ο πρωτογενής τομέας, ο τουρισμός και η αξιοποίηση του πολιτιστικού αποθέματος. Στόχος μας είναι να συντονίσουμε τις κοινές μας προσπάθειες για να διεκδικήσουμε περισσότερα έργα για την περιοχή. Επίσης, συζητήσαμε για το έργο στο κόμβο των Δερβενακίων, καθώς και για τις βελτιώσεις που μπορούν να γίνουν στο δίκτυο από τον Ισθμό μέχρι το Πόρτο Χέλι. Παράλληλα, μιλήσαμε για το αθλητικό κέντρο στο Κρανίδι, ένα έργο που πέρασε πρόσφατα από την Περιφερειακή επιτροπή, και το αρδευτικό έργο του Ανάβαλου, το οποίο είναι κρίσιμο για τον πρωτογενή τομέα της περιοχής», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός.

Ο Βουλευτής κ. Ανδριανός, με τη σειρά του, μίλησε για τη σημασία της άρδευσης και της αντιμετώπισης της λειψυδρίας λόγω της κλιματικής αλλαγής, αναφέροντας ότι «πολλές καλλιέργειες κινδυνεύουν και η ολοκλήρωση του έργου του Ανάβαλου είναι ζωτικής σημασίας για τους αγρότες μας». Επίσης, αναφέρθηκε στον δρόμο Αγία Ελεούσα-Αρκαδικό και μίλησε για συνεχή συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου για τα ζητήματα της Αργολίδας.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis