banner home design 800x400

Οίαξ Ναυπλίου: Σκληρή απάντηση στις φήμες περί διάλυσης

Σχέδιο για το μέλλον της ιστορικής ομάδας με έμφαση στη σιωπή και τη σκληρή δουλειά.

Η ιστορική ομάδα μπάσκετ Οίαξ Ναυπλίου, που μετρά πάνω από 50 χρόνια πορείας, απάντησε δυναμικά στις φήμες περί διάλυσης, που διαδίδονται τελευταία. Η ομάδα, η οποία έχει συνδεθεί με την ανάπτυξη του μπάσκετ στην περιοχή και έχει προσελκύσει σημαντικά πρόσωπα τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ, διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα ανυπόστατα ακούγονται.

Η διοίκηση του συλλόγου τονίζει πως ο Οίαξ δεν ήταν ποτέ «μονοπρόσωπη εταιρεία». Αντιθέτως, διαθέτει διοικητικό συμβούλιο, προπονητές υψηλού επιπέδου και μια ακαδημία που αναδεικνύει το ταλέντο της νέας γενιάς. «Ο Οίαξ Ναυπλίου έχει ανθρώπους που αγαπάνε το έμβλημα και τα χρώματα της ομάδας», σημειώνει η ανακοίνωση, υπογραμμίζοντας πως οι ψευδείς φήμες στοχεύουν να υπονομεύσουν την προσπάθεια ανασυγκρότησης.

Το πλάνο της ομάδας, που επικεντρώνεται στην πλήρη αναδιοργάνωση, θεωρείται από κάποιους ως ένδειξη «αδυναμίας», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση. Ωστόσο, η διοίκηση ξεκαθαρίζει πως η στρατηγική της ομάδας παραμένει η σιωπηλή αλλά σκληρή δουλειά, που πάντα χαρακτήριζε τον σύλλογο.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως η διοίκηση δηλώνει αποφασισμένη να επαναφέρει την ομάδα στη θέση που κατέχει στο ελληνικό μπάσκετ, χωρίς να επιδιώκει αντιπαραθέσεις με όσους επιχειρούν να πλήξουν τη φήμη της. Το μήνυμα κλείνει με την υπενθύμιση πως πολλοί από εκείνους που τώρα προσπαθούν να υποβαθμίσουν τον σύλλογο, έχουν στο παρελθόν ευεργετηθεί από αυτόν.

Με την καταληκτική φράση «έχει ο καιρός γυρίσματα», η ομάδα του Ναυπλίου κλείνει την ανακοίνωση, υποσχόμενη να διατηρήσει την ημερομηνία αυτή για το μέλλον, όταν τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς θα γίνουν φανερά.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version