banner home design 800x400

Άργος: Οι συλλήψεις στη «Λευκή Νύχτα» και το παρασκήνιο

Διακόπηκε η μουσική μετά από καταγγελία στο 112! Τι αποκαλύπτει στο anagnostis η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου που συνελήφθη μαζί με τον DJ.

Η «Λευκή Νύχτα» της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου στο Άργος, που ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις της χρονιάς, σημαδεύτηκε από ένα απρόσμενο γεγονός.

Η πρόεδρος του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Άργους, Αναστασία Τζίμα, και ο DJ της βραδιάς, βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα μετά από καταγγελία που έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Το πρωτοφανές γεγονός των συλλήψεων

Σύμφωνα με δηλώσεις της προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου στο anagnostis, περίπου στις 12:15, όταν παρατήρησε ότι η μουσική είχε σταματήσει, μετέβη στον χώρο της εκδήλωσης για να μάθει τι συμβαίνει. Εκεί της γνωστοποιήθηκε ότι ο DJ είχε συλληφθεί από την αστυνομία και μεταφέρθηκε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Στη συνέχεια η κα Τζίμα μετέβη η ίδια στο αστυνομικό τμήμα για να δει τι συμβαίνει. Στην αστυνομία, οι αρχές ζήτησαν να μάθουν ποιοι είναι οι διοργανωτές της εκδήλωσης. Η κα Τζίμα ανέφερε ότι διοργανωτής είναι ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Άργους, στον οποίο και προεδρεύει. Τότε οι Αστυνομικοί συνέλαβαν και την ίδια. Στη συνέχεια ρωτήθηκε ποιοι άλλοι εμπλέκονται στη διοργάνωση. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αστυνομικοί αναζήτησαν και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτη Δαμούλο, ως συνδιοργανωτή της εκδήλωσης, αλλά δεν κατέστη δυνατό να επικοινωνήσουν μαζί του.

Η κράτηση της προέδρου διήρκεσε μέχρι τις 6 το πρωί, ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος. Παρά το πρωτοφανές αυτό γεγονός, η κα Τζίμα επισήμανε ότι η συμπεριφορά των αστυνομικών απέναντί της ήταν άψογη.

Πώς έγινε η καταγγελία

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η καταγγελία έγινε μέσω τηλεφωνήματος στο 112, με την ενημέρωση να ξεκινά από τα κεντρικά της Αθήνας.

Από εκεί, η πληροφορία μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου, το οποίο ανέλαβε δράση και οδήγησε στις συλλήψεις.

Συμπαράσταση από τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπλίου

Η πρόεδρος του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου Ελένη Ασπιώτη και το Διοικητικό Συμβούλιο δήλωσαν τη συμπαράστασή τους στην πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Άργους Αναστασία Τζίμου για την απαράδεκτη θέση στην οποία βρέθηκε κατά την διάρκεια της επιτυχημένης Λευκής Νύχτας.

«Καταδικάζουμε το γεγονός και τονίζουμε ότι θα είμαστε στο πλευρό της σε οτιδήποτε χρειαστεί», σημειώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου.

Η επιτυχία της «Λευκής Νύχτας» και οι πολιτικές προεκτάσεις

Η Αναστασία Τζίμα κατάφερε για πρώτη φορά να συγκεντρώσει τόσο μεγάλο πλήθος κόσμου σε «Λευκή Νύχτα» στο Άργος, η οποία σημείωσε απόλυτη επιτυχία, παρά την αρχική αναβολή λόγω κακοκαιρίας και τις αναποδιές.

Να σημειωθεί πως τόσο η ίδια όσο και ο DJ ήταν υποψήφιοι με τον δήμαρχο Γιάννη Μαλτέζο.

Ωστόσο από την πλευρά της η αξιωματική αντιπολίτευση αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version