banner home design 800x400

Αιτήσεις για δύο μεταπτυχιακά στο Πανεπιστήμιο Πελοπονήσου

Παράταση εγγραφών σε μεταπτυχιακά προγράμματα στην Καλαμάτα

Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου παρατείνεται η εγγραφή μεταπτυχιακών φοιτητών στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Μάνατζμεντ και Τεχνολογίες στην Πολιτιστική Κληρονομιά», που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στην Καλαμάτα.

Οι θέσεις είναι 40 και οι σπουδές διαρκούν 3 ακαδημαϊκά εξάμηνα. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο Ινστιτούτο Έρευνας Βυζαντινού Πολιτισμού (ΙΝ.Ε.ΒΥ.Π.) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στους πρόποδες της Βυζαντινής Καστροπολιτείας του Μυστρά, τις ημέρες Παρασκευή και Σάββατο. Είναι δυνατή και η διαδικτυακή, εξ αποστάσεως παρακολούθηση μαθημάτων σε ποσοστό 50%.

Αναλυτικές πληροφορίες: http://mantech.uop.gr/φυλλάδιο-προγράμματος/#flipbook-df_721/1/.

«Αρχαία και Νέα Ελληνική Φιλολογία»

Το μεταπτυχιακό «Αρχαία και Νέα Ελληνική Φιλολογία» με Ειδίκευση: «Νέα Ελληνική Γλώσσα και Φιλολογία», οργανώνει το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα και καλεί τους ενδιαφερομένους να κάνουν αίτηση μέχρι 30 Σεπτεμβρίου.

Οι θέσεις είναι 35 και οι σπουδές διαρκούν 3 ακαδημαϊκά εξάμηνα. Αναλυτικές πληροφορίες: https://phil.uop.gr/nea-elliniki-glossa/ Για κάθε συμπληρωματική πληροφορία: τηλ. 27210-45209/27210-65132, e-mail: mgs-phil@go.uop.gr.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version