banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Άγιοι Θεόδωροι: Σοκαριστικό συμβάν με δύο ηλικιωμένους αδελφούς

Ο ένας σώθηκε χάρη σε ηρωική προσπάθεια, ενώ ο άλλος δεν τα κατάφερε.
Θάλασσα πνιγμός

Συγκλονιστικό συμβάν σημειώθηκε σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 11:00, στη θαλάσσια περιοχή των Αγίων Θεοδώρων. Δύο ηλικιωμένα αδέλφια, 77 και 87 ετών, εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους μέσα στο νερό. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τραγικό περιστατικό ξεκίνησε όταν ο μεγαλύτερος αδελφός έχασε τις αισθήσεις του στη θάλασσα, με αποτέλεσμα ο μικρότερος να προσπαθήσει να τον σώσει.

Ένας ναυαγοσώστης της περιοχής έφτασε άμεσα στο σημείο και, εφαρμόζοντας ΚΑΡΠΑ, κατάφερε να επαναφέρει στη ζωή τον 77χρονο, ο οποίος όμως είχε χάσει και εκείνος τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια της προσπάθειας διάσωσης του αδελφού του. Ο άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Κορίνθου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του.

Δυστυχώς, ο 87χρονος αδελφός του δεν τα κατάφερε.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Όπως αναφέρει το Λιμενικό Σώμα στην ανακοίνωσή του για το θλιβερό συμβάν:

«Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Αγίων Θεοδώρων ότι ένας 84χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Πευκάκια Αγίων Θεοδώρων.

Ο 84χρονος, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Λιμεναρχείο Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis