banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Νεκρός στο Βραχάτι εντοπίστηκε ο δημοσιογράφος Παύλος Γερακάρης

Ο κόσμος της αθλητικής δημοσιογραφίας πενθεί την απώλεια του Παύλου Γερακάρη
Παύλος Γερακάρης

Ο κόσμος της αθλητικής δημοσιογραφίας πενθεί για τον θάνατο του Παύλου Γερακάρη, ενός από τους πιο επιδραστικούς και αγαπητούς δημοσιογράφους στην Ελλάδα. Ο Παύλος Γερακάρης «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών, προκαλώντας θλίψη σε συναδέλφους, φίλους και αθλητές που τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του.

Ο Παύλος Γερακάρης εντοπίστηκε νεκρός στη θάλασσα στο Βραχάτι Κορινθίας, όπου παραθέριζε στο εξοχικό του. Η ξαφνική του απώλεια αφήνει ένα μεγάλο κενό στον χώρο του αθλητικού ρεπορτάζ, στον οποίο υπηρέτησε με αφοσίωση και πάθος για δεκαετίες.

Ο εκλιπών ήταν μια εξέχουσα προσωπικότητα στον χώρο της δημοσιογραφίας. Γεννημένος και μεγαλωμένος στον Κορυδαλλό, σπούδασε στην Πάντειο και ξεκίνησε την καριέρα του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης με δημοσιεύσεις σε εφημερίδες και περιοδικά, προτού μεταπηδήσει στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο της ΕΡΤ, όπου και διακρίθηκε ως προϊστάμενος με έμφαση στην αθλητικογραφία.

Ο Παύλος Γερακάρης διετέλεσε Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.) και υπηρέτησε ενεργά στον δημοσιογραφικό συνδικαλισμό ως μέλος και Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ. Οι συνάδελφοί του τον θυμούνται ως έναν άνθρωπο με ήθος, πάθος για την αλήθεια και ιδιαίτερη αγάπη για τον αθλητισμό.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του Παύλου Γερακάρη. Η ανακοίνωση υπογραμμίζει τη σημαντική συμβολή του στην αθλητική δημοσιογραφία, τονίζοντας ότι ο Γερακάρης υπήρξε ένας σταθερός υποστηρικτής του αθλητισμού και των Ελλήνων αθλητών. Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος, τόνισε ότι η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή μέσα από το έργο του.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis