banner home design 800x400

Ναύπλιο: “Καυτά” θέματα προϋπολογισμού, εκμίσθωσης και ασφάλειας πεζών στο Δημοτικό Συμβούλιο

Σήμερα, Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2024, η προγραμματισμένη τακτική δια ζώσης συνεδρίαση, η ηοποία είχε αναβλήθεί στις 30 Αυγούστου

Για προϋπολογισμό, εκμίσθωση και ασφάλεια πεζών θα συζητήσει σήμερα, Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2024, το Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιέων στην προγραμματισμένη τακτική δια ζώσης συνεδρίασή του η οποία στις 30-8-2024 καθώς και η προγραμματισθείσα την ίδια μέρα ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας αναβλήθηκαν για λόγους που αφορούσαν τη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου μετά την επίδοση την παραμονή των συνεδριάσεων του Δημ.Συμβουλίου προσωρινής διαταγής που εκδόθηκε στις 20-8-2024 περί αναστολής εκτέλεσης της αρ. 32642/ 16-4-2024 πράξης του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου με την οποία διαπιστώθηκε η αυτοδίκαιη έκπτωση από το αξίωμα της Δημ.Συμβούλου της κας. Αναστασίου-Σμυρναίου Κωνσταντίνας (όπως άλλωστε ανακοινώθηκε στο Σώμα πριν την έναρξη των συνεδριάσεων στις 30-8-2024).

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας (παρ. οδός Ναυπλίου – Ν.Κίου) στις 18:30 και 19:15 αντίστοιχα για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης που περιλάμβανε η αρ.πρ. 21580/26-8-2024 πρόσκλησή μας για την τακτική συνεδρίαση και η αρ.πρ. 21643/27-8-2024 γνωστοποίηση των προς συζήτηση θεμάτων για την ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας.

Τα θέματα

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

1ο θέμα: Επί εισηγήσεως 5ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου. Το κατεπείγον του 1ου θέματος απορρέει από το γεγονός ότι αφορά κατά κύριο λόγο τη δημιουργία πιστώσεων για τη σύσταση και απόδοση πάγιας προκαταβολής στους Δ/ντες των σχολείων ενόψει έναρξης σχολικής χρονιάς και λοιπών πιστώσεων που χρήζουν άμεσης διάθεσης.

2ο θέμα: Επί εισήγησης για την εκμίσθωση του κυλικείου του Δημ. Κολυμβητηρίου Ναυπλίου «Κώστας Γκούβερης» .
Το κατεπείγον του 2ου θέματος οφείλεται στο γεγονός ότι επείγει η εκμίσθωσή του κυλικείου για λειτουργικούς και εισπρακτικούς λόγους, για την οποία θα πρέπει να προηγηθεί και ολοκληρωθεί διαγωνιστική διαδικασία.

3ο θέμα: Περί έγκρισης εργασιών ανακατασκευής τμήματος πεζοδρομίου στην οδό Ικονίου 11 στη ΔΚ Ναυπλιέων. Το κατεπείγον του 3ου θέματος οφείλεται στην ανάγκη ασφαλούς διέλευσης πεζών.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version