banner home design 800x400

Κοινό μέτωπο για τον οδικό άξονα «Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα»

Εκπροσώπους Εμπορικών Συλλόγων και παραγωγικών φορέων της Μεσσηνίας και της Ηλείας συνάντησε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος

Εκπροσώπους Εμπορικών Συλλόγων και παραγωγικών φορέων της Μεσσηνίας και της Ηλείας συνάντησε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος σήμερα, Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου. Αντικείμενο της συνάντησης ο συντονισμός δράσεων και η συγκρότηση ενός ενιαίου μετώπου πολιτικών και παραγωγικών φορέων των δύο περιοχών με στόχο την υλοποίηση του οδικού άξονα Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που έχουν αναλάβει εκπρόσωποι των Εμπορικών Συλλόγων Μεσσηνίας και Ηλείας, με τον Δήμαρχο Καλαμάτας και Πρόεδρο της ΠΕΔ Πελοποννήσου να τονίζει την πάγια και σταθερή θέση του Δήμου Καλαμάτας, όπως αυτή έχει εκφραστεί και από τα συλλογικά όργανά του με αποφάσεις και ψηφίσματα που έχουν ληφθεί, περί της αναγκαιότητας να δοθούν άμεσα πειστικές και ξεκάθαρες απαντήσεις και χρονοδιαγράμματα για την κατασκευή του συνόλου του δυτικού οδικού άξονα από τον Πύργο έως και την Τσακώνα, που επί της ουσίας θα ολοκληρώνει και τον αρχικό σχεδιασμό για τους αυτοκινητοδρόμους της Πελοποννήσου.

Κατά τη συνάντηση, υπήρξε επίσης επικοινωνία του Δημάρχου και Προέδρου της ΠΕΔ Πελοποννήσου Θανάση Βασιλόπουλου με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων και Πρόεδρο της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος Θανάση Παπαδόπουλο, προκειμένου οι Δήμοι συνολικά να αναλάβουν πρωτοβουλίες σε συνεννόηση και συνεργασία με τους υπόλοιπους φορείς που διεκδικούν την κατασκευή του δρόμου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Ν. Μεσσηνίας Γιώργος Καπερώνης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας Γιώργος Εγγλέζος και το μέλος Χαράλαμπος Καλύβας, το μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Κώστας Μαρκόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας Νίκος Μαλαπέτσας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κρεστένων, Τάσος Καρνάρος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Δημήτρης Τερζής, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ζαχάρως Μαρίνα Αντωνοπούλου, οι Αντιδήμαρχοι Καλαμάτας Ανδρέας Καραγιάννης και Βασίλης Κουτραφούρης, καθώς και η Γενική Διευθύντρια του Δήμου Παναγιώτα Κουράκλη.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version