banner home design 800x400

Καλλιεργούσαν και διακινούσαν κάνναβη σε Λεωνίδιο και Πειραιά

Συνελήφθησαν, προχθές το μεσημέρι, Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, στο Λεωνίδιο και τον Πειραιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, 2 ημεδαποί ηλικίας 33 και 36 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, ύστερα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης, αξιοποιώντας κατάλληλα και συνδυαστικά στοιχεία, προέκυψε ότι 36χρονος δραστηριοποιούταν στην καλλιέργεια φυτών κάνναβης ενώ τουλάχιστον από τριμήνου έως τη σύλληψή τους, μαζί με τον 33χρονο διακινούσαν παραγόμενες ποσότητες κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή του Λεωνιδίου και στον Πειραιά.

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οικίες των συλληφθέντων, όπου σε αύλειο χώρο οικίας του 36χρονου, κατελήφθη να καλλιεργεί 12 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2,8 μέτρων. Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 134,7 γραμμαρίων,
  • καλλιεργητικός εξοπλισμός,
  • σπόροι κάνναβης,
  • ζυγαριά ακριβείας,
  • κινητό τηλέφωνο,
  • νάιλον συσκευασίες.

Τέλος, στην κατοχή του 33χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 39 γραμμαρίων και κινητό τηλέφωνο ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας  Τρίπολης.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version