banner home design 800x400

Ηλεία: Πατέρας πήγε να χωρίσει από καυγά μάνα και γιο, και μετά πέθανε

Το θλιβερό περιστατικό συνέβη όταν ο άνδρας προσπάθησε να χωρίσει συγγενικά του πρόσωπα σε διαπληκτισμό. Ο θάνατός του οφείλεται σε έμφραγμα, ενώ η σύζυγός του νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ.

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ηλείας ο αιφνίδιος θάνατος ενός 59χρονου άνδρα, ο οποίος προδόθηκε από την καρδιά του το βράδυ της περασμένης Τρίτης, ενώ προσπαθούσε να αποτρέψει ένα έντονο ενδοοικογενειακό επεισόδιο.

Ο άτυχος άνδρας, που διέμενε σε περιοχή της Ηλείας και αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας, βρέθηκε μπροστά σε μια τραγική στιγμή όταν έγινε μάρτυρας διαπληκτισμού μεταξύ μελών της οικογένειάς του. Σύμφωνα με πληροφορίες του flamis.gr, στην προσπάθειά του να παρέμβει και να ηρεμήσει τα πνεύματα, κατέρρευσε αιφνίδια.

Άμεσα διακομίστηκε στο πλησιέστερο Κέντρο Υγείας, ωστόσο ήταν ήδη αργά, καθώς είχε αφήσει την τελευταία του πνοή πριν την άφιξή του. Οι ιατροδικαστικές εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν την επόμενη ημέρα έδειξαν ότι ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια, με κύρια αιτία το έμφραγμα.

Η είδηση του θανάτου του 59χρονου συγκλόνισε την οικογένειά του, με τη σύζυγό του να αισθάνεται αδιαθεσία από το σοκ και να μεταφέρεται στο Νοσοκομείο του Πύργου για νοσηλεία.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τριών ατόμων, μελών της ίδιας οικογένειας, σχηματίζοντας δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας. Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα όταν ένα συγγενικό πρόσωπο διαπληκτίστηκε έντονα με τη μητέρα του, ενώ άλλοι συγγενείς συμμετείχαν στον καβγά. Ο πατέρας, προσπαθώντας να σταματήσει τον καβγά, υπέστη έμφραγμα και κατέρρευσε.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version