banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Ένα τρικάταρτο αριστούγημα από ατσάλι και ξύλο στο Ναύπλιο

Το πολυτελές ιστιοφόρο “Running on Waves” επισκέπτεται συχνά την Αργολική πρωτεύουσα, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες στους επιβάτες του.
Running of Waves Ναύπλιο

Στο λιμάνι του Ναυπλίου έχει αγκυροβολήσει ένας γνώριμος επισκέπτης της πόλης, το εντυπωσιακό τρικάταρτο ιστιοφόρο “Running on Waves”, το οποίο φέρει τη σημαία της Μάλτας.

Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυτελή και όμορφα ιστιοφόρα, με μήκος 64 μέτρων, που εντυπωσιάζει με τον κομψό του σχεδιασμό και την εξαιρετική του κατασκευή.

Running of Waves Ναύπλιο
Φώτο: Dimitris Bekas

Παράδοση και χλιδή

Κατασκευασμένο το 2010 στο Γκντανσκ της Πολωνίας από την ALS MARINE LTD, το “Running on Waves” συνδυάζει την παραδοσιακή ναυτική τέχνη με τις σύγχρονες ανέσεις. Το πλοίο είναι σχεδιασμένο από ατσάλι και ξύλο, βασισμένο στη ναυτική αρχιτεκτονική του Choren Γκντανσκ, προσφέροντας ένα αρμονικό μείγμα κλασικού και μοντέρνου design.

Οι επιβάτες του μπορούν να απολαύσουν υψηλών προδιαγραφών ξενοδοχειακές υπηρεσίες στις 18 πολυτελείς καμπίνες του, ενώ το πλήρωμα των 19 ατόμων εξασφαλίζει μια μοναδική εμπειρία ταξιδιού.

Running of Waves Ναύπλιο
Φώτο: Dimitris Bekas

Τα δρομολόγια του εν λόγω ιστιοφόρου περιλαμβάνουν συχνές επισκέψεις στο Ναύπλιο, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά αυτό το εξαιρετικό πλοίο και να βιώσουν την πολυτέλεια που προσφέρει.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis