banner home design 800x400

Άργος: Ο κόσμος αγκάλιασε τη Λευκή Νύχτα

Μοναδικές εκπτώσεις, ζωντανή μουσική από DJs και πλούσια δώρα.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Άργος: Ο κόσμος αγκάλιασε τη Λευκή Νύχτα

Η πόλη του Άργους ζωντάνεψε το βράδυ της Τετάρτης, 4 Σεπτεμβρίου, καθώς η «Λευκή Νύχτα» έφερε μαζί της μεγάλες προσφορές και ατελείωτη διασκέδαση.

Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Άργους διοργάνωσε μια μοναδική βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, προσελκύοντας πλήθος κόσμου που έσπευσε να επωφεληθεί από τις ελκυστικές τιμές στα καταστήματα της πόλης.

Με τους εμπορικούς δρόμους και τα καταστήματα να γεμίζουν κόσμο, η νύχτα αυτή αποτέλεσε μια πρόσκαιρη ανάσα για τους επαγγελματίες σε μια περίοδο που η οικονομική κατάσταση παραμένει δύσκολη. Οι επισκέπτες απόλαυσαν τις προσφορές σε μια πληθώρα προϊόντων, από μόδα μέχρι ηλεκτρονικά είδη, ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με την μουσική που έπαιζαν ζωντανά DJs στους δρόμους και τις πλατείες του κέντρου.

Περισσότερος κόσμος στα καταστήματα με αθλητικά είδη και καλλυντικά,την ίδια στιγμή που κάποια άλλα καταστήματα ήταν σχεδόν άδεια.

Η «Λευκή Νύχτα» δεν περιορίστηκε μόνο στις αγορές. Οι επισκέπτες που πραγματοποίησαν τις αγορές τους στα εμπορικά καταστήματα, έλαβαν λαχνούς για συμμετοχή σε κληρώσεις με πλούσια δώρα, ενισχύοντας το ενδιαφέρον για περισσότερες αγορές. Τα καταστήματα εστίασης γέμισαν από κόσμο, προσφέροντας την ευκαιρία σε ντόπιους και επισκέπτες να απολαύσουν την βραδιά με φαγητό και ποτό.

Ο κόσμος ήταν περισσότερος από πέρσι και γενικα φάνηκε να αγκαλιάζει τη «Λευκή Νύχτα». Δεν έλλειψαν οι επαγγελματίες που κερνούσαν τον κόσμο εδέσματα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

photos: anagnostis

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version