banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Ξεκινά δυναμικά η νέα κολυμβητική σεζόν με τους Ιπτάμενους Αργολίδας

Η νέα κολυμβητική σεζόν ξεκινάει επίσημα από τις 2 Σεπτεμβρίου – Εγγραφές ανοιχτές για όλες τις ηλικίες
iptamenoi argolidas new season 2024 2025 1

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιπτάμενοι Αργολίδας με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της νέας κολυμβητικής σεζόν, που ξεκινάει επίσημα από τις 2 Σεπτεμβρίου! 

Οι εγγραφές για όλα τα τμήματα έχουν ήδη ανοίξει και καλεί παιδιά και ενήλικες να έρθουν να γνωρίσουν την μαγεία της κολύμβησης και να συμμετέχουν στα προγράμματά τους.

Με προγράμματα που καλύπτουν κάθε ηλικία και επίπεδο, από βρεφική κολύμβηση και εκμάθηση για νήπια, μέχρι επίλεκτα, προαγωνιστικά και αγωνιστικά τμήματα, ο σύλλογος προσφέρει μια μοναδική εμπειρία για όλους. Οι ενήλικες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε κολύμβηση ενηλίκων, masters, θεραπευτική κολύμβηση, προγράμματα για ΑμεΑ, aqua fitness, ακόμα και mermaiding και καλλιτεχνική – συγχρονισμένη κολύμβηση για τους ίδιους ή για τα παιδιά τους.

Παράλληλα, οι Ιπτάμενοι Αργολίδας καλλιεργούν και πραγματοποιούν εγγραφές για τμήματα aerial yoga για παιδιά και ενήλικες, τμήματα εναέριων ακροβατικών καθώς και μαθήματα pilates αποκλειστικά για γυναίκες.

“Ελάτε να κάνουμε μαζί το πρώτο βήμα σε μια χρονιά γεμάτη δράση, υγεία και διασκέδαση στο νερό και όχι μόνο!”, αναφέρει ο Σύλλογος.

iptamenoi argolidas new season 2024 2025

Πληροφορίες

  • Κατερίνα Δημακοπούλου – 6972233590
  • Γιώργος Μητρόπαπας – 6980274617

“Ας ξεκινήσει η νέα σεζόν Ιπτάμενα, δημιουργικά και δυναμικά!”, αναφέρει το μήνυμα του Συλλόγου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis