banner home design 800x400

Τραγωδία στο Σοφικό: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο

Αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί, ένας 18χρονος οδηγός και ένας 16χρονος συνοδηγός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε ανάχωμα.

Σοκ και θλίψη προκάλεσε η είδηση του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, στις 06:30, κοντά στο Γυμνάσιο του Σοφικού, με θύμα έναν 16χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το korinthostv.gr, Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί, ένας 18χρονος οδηγός και ένας 16χρονος συνοδηγός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε ανάχωμα.

Το ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν και οι δύο επιβάτες στο όχημα, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να επεμβαίνει για τον απεγκλωβισμό τους. Αμέσως μετά, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Δυστυχώς, για τον 16χρονο συνοδηγό ήταν ήδη αργά. Οι γιατροί στο νοσοκομείο απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του, βυθίζοντας σε θλίψη την τοπική κοινωνία. Ο 18χρονος οδηγός τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος, ενώ το τραγικό αυτό γεγονός αναδεικνύει για ακόμη μία φορά την ανάγκη για προσοχή και υπευθυνότητα στους δρόμους, ιδιαίτερα μεταξύ των νεαρών οδηγών.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version