banner home design 800x400

Ίναχος: Είχαν μετατρέψει το Κοινοτικό Κατάστημα σε γυμναστήριο

Λουκέτο σε παράνομο γυμναστήριο στο Δήμο Άργους-Μυκηνών – Η δημοτική αρχή του Γιάννη Μαλτέζου βάζει τέλος σε παρατυπίες

Η δημοτική παράταξη «Πρωτοβουλία» του δημάρχου Άργους-Μυκηνών, Γιάννη Μαλτέζου, προχώρησε σε μια ακόμα κίνηση εξυγίανσης, βάζοντας λουκέτο σε ένα παράνομο γυμναστήριο που λειτουργούσε στο κοινοτικό κατάστημα του Ινάχου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της παράταξης, το γυμναστήριο διαχειριζόταν υποψήφια του τέως δημάρχου, χωρίς να υπάρχει καμία απόφαση παραχώρησης ή μίσθωσης του χώρου, ούτε άδεια λειτουργίας.

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή Άργους -Μυκηνών, η λειτουργία του γυμναστηρίου σε δημόσιο κατάστημα χωρίς τα απαιτούμενα νόμιμα έγγραφα, εγείρει σοβαρά ερωτήματα για τις πελατειακές σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια στην περιοχή. Η δημοτική παράταξη είχε καταγγείλει παρόμοιες περιπτώσεις ήδη από την προεκλογική περίοδο, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για διαφάνεια και νομιμότητα στη διαχείριση των δημοτικών υποθέσεων.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο πρόεδρος του χωριού, εκλεγμένος με την παράταξη «Αλλαγή Πορείας», ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε για τη λειτουργία του γυμναστηρίου, παρά το γεγονός ότι το κοινοτικό κατάστημα βρισκόταν υπό τη δική του ευθύνη και χρησιμοποιούνταν για συνεδριάσεις.

Ο δήμαρχος Γιάννης Μαλτέζος δήλωσε πως η εξυγίανση στο Δήμο Άργους-Μυκηνών συνεχίζεται με σταθερά βήματα, καθώς επιδιώκεται η αποκατάσταση της νομιμότητας και της διαφάνειας σε όλους τους τομείς. Το κλείσιμο του παράνομου γυμναστηρίου αποτελεί ακόμα ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version