banner home design 800x400

Επιχείρησαν να φύγουν μέσω Πελοποννήσου με πλαστά έγγραφα

Δύο ημεδαποί και δύο αλλοδαπές συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια ελέγχου σε πλοίο στην Πάτρα.

Στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Πάτρας, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τέσσερα άτομα που επιχείρησαν να εγκαταλείψουν τη χώρα με τη χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων. Το περιστατικό έλαβε χώρα τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης, όταν οι λιμενικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε επιβατικό οχηματαγωγό πλοίο στον νότιο λιμένα Πατρών, το οποίο επρόκειτο να αποπλεύσει για λιμένα εξωτερικού.

Σύμφωνα με τις αρχές, οι συλληφθέντες περιλαμβάνουν έναν 21χρονο ημεδαπό, έναν 23χρονο αλλοδαπό και δύο αλλοδαπές γυναίκες ηλικίας 30 και 28 ετών. Κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι η 28χρονη κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, ενώ ο 21χρονος, με τη συνεργασία του 23χρονου, κατείχε και επέδειξε για λογαριασμό της 30χρονης ένα άλλο πλαστό έγγραφο.

Η δράση τους είχε ως στόχο την παράνομη έξοδο από τη χώρα. Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που ανέλαβε την προανάκριση, προχώρησε στην κατάσχεση των πλαστών εγγράφων, καθώς και στην κατάσχεση του ποσού των 500 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του 23χρονου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version