banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Δρόμοι ποτάμια στην Καλαμάτα (Βίντεο)

Μέσα σε μισή ώρα δρόμοι πλημμύρισαν, με τις αρχές να παρεμβαίνουν άμεσα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Δρόμοι ποτάμια στην Καλαμάτα (Βίντεο)
Πλημμύρα αυτοκίνητο δρόμος

Η Καλαμάτα βρέθηκε ξανά στο έλεος ακραίων καιρικών φαινομένων, καθώς το απόγευμα της Πέμπτης σημειώθηκε ισχυρή καταιγίδα συνοδευόμενη από έντονη κεραυνική δραστηριότητα. Το φαινόμενο ξεκίνησε λίγο πριν τις 6 μ.μ. και διήρκεσε περίπου μισή ώρα, μετατρέποντας πολλούς δρόμους της πόλης σε ποτάμια.

Οι κύριες οδικές αρτηρίες που επλήγησαν ήταν η οδός Φραντζή, η Φαρών, η Αναγνωσταρά και η Ακρίτα, καθώς και στενά σοκάκια στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων. Παρά την ένταση της καταιγίδας, οι κλήσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας ήταν περιορισμένες και αφορούσαν κυρίως την αντιμετώπιση βουλωμένων φρεατίων.

Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ και του Δήμου Καλαμάτας κινητοποιήθηκαν άμεσα, παρεμβαίνοντας σε κρίσιμα σημεία για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας και την αποτροπή περαιτέρω προβλημάτων. Η βροχή έχει ήδη σταματήσει, όμως οι αρχές παραμένουν σε επιφυλακή για πιθανές επανεμφανίσεις των φαινομένων.

Η Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας και η Ο.Α.Κ. Μεσσηνίας, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, έδρασαν άμεσα, απομακρύνοντας δύο πεσμένα δέντρα που εμπόδιζαν την κυκλοφορία των οχημάτων.

Βίντεο: ΕΡΤ
Βίντεο: ΕΡΤ

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis