banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Άγονα το νοσοκομείο Σπάρτης και τα Κ.Υ. Γυθείου και Βλαχιώτη

Στις άγονες περιοχές Α’ Κατηγορίας πρόκειται να ενταχθεί προσεχώς η Λακωνία, όπως αποκάλυψε ο βουλευτής της ΝΔ Νεοκλής Κρητικός.
Νοσοκομείο Σπάρτης

Στις προβληματικές και άγονες περιοχές Α΄ κατηγορίας πρόκειται να ενταχθεί με ΚΥΑ η Σπάρτη, όπως αποκάλυψε ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός.

Με τη νέα ρύθμιση, αρκετές περιοχές που σήμερα είναι χαρακτηρισμένες ως Β΄, θα αναβαθμιστούν σε Α΄, γεγονός που συνεπάγεται και την αύξηση των απολαβών των υπηρετούντων ιατρών στο νοσοκομείο Σπάρτης.

Στις ειδικότητες με πολύ μεγάλη έλλειψη, θα καταβάλλεται πλέον του μηνιαίου οικονομικού κινήτρου προσέλκυσης και παραμονής, μηνιαίο επίδομα για υγειονομική δομή προβληματικής και άγονης περιοχής κατηγορίας Α΄ και Β’ αντίστοιχα.

Άγονα και τα Κ.Υ. Γυθείου και Βλαχιώτη

Στις προβληματικές και άγονες περιοχές Α΄ κατηγορίας εντάσσονται με την ΚΥΑ -η έκδοση της οποίας αναμένεται τις επόμενες μέρες- και τα Κέντρα Υγείας Γυθείου και Βλαχιώτη, όπως γνωστοποίησε ο βουλευτής.

Χαρακτηριστικά δήλωσε, πως «ελπίζουμε ότι η αύξηση των απολαβών των υπηρετούντων ιατρών θα καταστήσει τις υγειονομικές δομές ελκυστικότερες».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis