banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Το Άργος ψάχνει κονδύλια στην Ευρώπη για το κολυμβητήριο

Στη δημοσιότητα η τεχνική έκθεση για την κατάσταση του κολυμβητηρίου
Κολυμβητήριο Άργους

Σχέδιο ριζικής ανασυγκρότησης βρίσκεται σε λειτουργία για το κολυμβητήριο του Δήμου Άργους Μυκηνών όπως λέει ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Σωτήρης Δαμάλας. Μέσα από ευρωπαϊκούς πόρους αναζητούνται τα χρηματοδοτικά εργαλεία εκείνα που θα μπορέσουν να δώσουν τη λύση στα προβλήματα του κολυμβητηρίου.

Τεχνική έκθεση

Εν τω μεταξύ ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Σωτήρης Δαμάλας, έδωσε στην δημοσιότητα την τεχνική έκθεση που αφορά την λειτουργία των κολυμβητικών δεξαμενών του κολυμβητηρίου.

1
2
3
4
6
7
8
9
10
11

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού δηλώνει ότι : “φωτογραφίες υπάρχουν απ’ όταν αναλάβαμε δημοτική αρχή με τα ίδια και πολύ χειρότερα προβλήματα που αντιμετώπιζε το κολυμβητήριο αλλά και όλοι οι αθλητικοί χώροι του Δήμου Άργους Μυκηνών. Και αρχεία που κάποιοι έσβησαν από τους υπολογιστές βιαστικά, νομίζοντας ότι δεν μπορούν να ανακτηθούν, που μαρτυρούν αλληλογραφία με προβλήματα και κακοτεχνίες με κοινοποίηση προς το γραφείο Δημάρχου.

Και τεχνική έκθεση υπάρχει από την εταιρεία που είχε επιλέξει η προηγούμενη δημοτική αρχή που κι αυτή μαρτυρά τα προβλήματα και την οποία παραθέτουμε παρακάτω. Έκθεση την οποία ζητήσαμε κατά την ανάληψη των καθηκόντων μας.

Ας αφήσουν λοιπόν τα κροκοδείλια δάκρυα ας αναλογιστούν το βάρος της ευθύνης κι ας ζητήσουν συγγνώμη από τους πολίτες. Οι χειροκροτητές είναι πλέον λίγοι, μετρημένοι στα δάχτυλα. Κι αν δεν έχουν θάρρος για συγγνώμες, -ξέρουμε είναι πολλές- ας σιωπήσουν τουλάχιστον”.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis