banner home design 800x400

Μεγάλες Μέρες Νεμέας: Ο Περιφερειάρχης σχεδιάζει έργα που αλλάζουν την Πελοπόννησο

Δημήτρης Πτωχός: «Ενοποίηση της εμπειρίας και ενίσχυση της τοπικής ανάπτυξης»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις για τις «Μεγάλες Μέρες Νεμέας», δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση της περιοχής ως σημαντικού πολιτιστικού και αγροτικού κέντρου. Συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Φρούσιο, θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες, τοπικούς φορείς και Συμβούλους, επισκέφθηκε σημεία-κλειδιά, όπου προγραμματίζονται έργα και δράσεις που θα ενισχύσουν την τοπική ανάπτυξη και θα προσδώσουν μεγαλύτερη αξία στις εκδηλώσεις.

Σε δήλωσή του, ο Περιφερειάρχης τόνισε τη σημασία της ενοποίησης της εμπειρίας των εκδηλώσεων στις «Μεγάλες Μέρες Νεμέας», αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Επισκεφθήκαμε μία σειρά από σημεία όπου σχεδιάζουμε δράσεις και έργα με στόχο να ενοποιήσουμε την ξεχωριστή εμπειρία των εκδηλώσεων. Ο πρωτογενής τομέας είναι η καρδιά της ανάπτυξης για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Έχουμε τη μεγαλύτερη πυκνότητα ατόμων που ασχολούνται με τη γη σε όλη την Ελλάδα, συνεπώς το βάρος πέφτει εκεί. Η δική μας προσπάθεια έχει να κάνει με τη δημιουργία συνεργιών και προστιθέμενης αξίας».

ΦΩΤΟ: Περιφέρεια Πελοποννήσου
ΦΩΤΟ: Περιφέρεια Πελοποννήσου

Οι «Μεγάλες Μέρες Νεμέας» αποτελούν ένα μοναδικό γεγονός, που συγκεντρώνει πλήθος επισκεπτών και αναδεικνύει την πολιτιστική και οικονομική δυναμική της περιοχής. Η δέσμευση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ενίσχυση αυτού του θεσμού δείχνει τη στρατηγική προσέγγιση της Περιφερειακής Αρχής, που στοχεύει στη βιώσιμη ανάπτυξη και στην ανάδειξη της Πελοποννήσου ως κορυφαίου προορισμού στην Ελλάδα.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version