banner home design 800x400

Εθελοντική αιμοδοσία στο Λεωνίδιο: Ένα δώρο ζωής σε μόλις 15 λεπτά

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2024, στο ισόγειο του παλιού Δημαρχείου του Λεωνιδίου

Με το σύνθημα «Σε ένα τέταρτο χαρίζεις το υπέρτατο δώρο!», η τοπική κοινότητα του Λεωνιδίου και ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια ακόμη φορά, διοργανώνοντας μια σημαντική δράση εθελοντικής αιμοδοσίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2024, στο ισόγειο του παλιού Δημαρχείου του Λεωνιδίου, με στόχο να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες στην προσφορά αίματος.

Το Πρόγραμμα της Αιμοδοσίας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν για αιμοδοσία κατά τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

  • Δευτέρα 09/09: 17:00 – 20:00
  • Τρίτη 10/09: 10:00 – 12:30 & 16:00 – 20:00
  • Τετάρτη 11/09: 09:00 – 11:00

Η αιμοδοσία διοργανώνεται από το Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Ο Άγιος Παντελεήμων» σε συνεργασία με τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας, με στόχο να καλύψει τις ανάγκες για αίμα που υπάρχουν τόσο τοπικά όσο και πανελλαδικά.

Στην εθελοντική αιμοδοσία θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την αποφυγή της διασποράς του COVID-19, διασφαλίζοντας έτσι την υγεία των αιμοδοτών. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και να συμμορφωθούν με τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών.

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας και οι διοργανωτές καλούν όλους τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και όσους μπορούν να συμμετάσχουν, να ενισχύσουν αυτή τη δράση με την παρουσία τους. Η συμμετοχή σας μπορεί να κάνει τη διαφορά και να χαρίσει το υπέρτατο δώρο σε όσους το χρειάζονται.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version