banner home design 800x400

Ερμιονίδα: Τσακώθηκαν και πήγε να τον πατήσει με το αμάξι

Ο 69χρονος συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 47χρονου – Στο θύμα προκλήθηκαν σωματικές βλάβες από την επίθεση σε βάρος του.

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ερμιονίδας η είδηση για τη σύλληψη ενός 69χρονου άνδρα, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής 1η Σεπτεμβρίου, λίγο πριν τις 21.00, όταν ο συλληφθείς, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού με έναν 47χρονο, προχώρησε σε μια επικίνδυνη και βίαιη ενέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, οι δύο άνδρες είχαν έντονη λογομαχία για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Η ένταση κλιμακώθηκε γρήγορα, με τον 69χρονο να μπαίνει στο αυτοκίνητό του και να κινείται εναντίον του 47χρονου, προσπαθώντας να τον πατήσει με το όχημα. Στον παθόντα προκλήθηκαν ελαφρές σωματικές βλάβες, γεγονός που οδήγησε στη μεταφορά του στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Αφού έλαβε τις πρώτες βοήθειες ο τραυματίας αποχώρησε λίγη ώρα αργότερα. Ωστόσο, οι Αρχές προχώρησαν άμεσα στη σύλληψη του 69χρονου, ο οποίος τώρα αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η υπόθεση αναμένεται να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη, ενώ οι τοπικές Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να διαλευκάνουν τα αίτια του διαπληκτισμού που οδήγησαν στην επίθεση.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version