banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Αργολίδα: 50χρονος συνελήφθη με δίμετρα δενδρύλλια κάνναβης

Κατασχέθηκε, μεταξύ άλλων, πάνω από μισό κιλό κάνναβης και κυνηγετικό όπλο
dendrilia

Συνελήφθη, χθες Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του δήμου Άργους- Μυκηνών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, 50χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και για τα όπλα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου, προέκυψε ότι ο 50χρονος δραστηριοποιούταν στην καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (κάνναβης).

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 ανισοβαρείς ποσότητες κάνναβης (φούντα), συνολικού βάρους 758 γραμμαρίων και κυνηγετικό όπλο. Επιπλέον, σε υπαίθριο μη περιφραγμένο χώρο, πλησίον ποιμνιοστασίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 7 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2,3 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Τέλος, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 30χρονου ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis