banner home design 800x400

Πύλος: Λάμψη και αστέρες στον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Σήμερα η λαμπερή τελετή στο Costa Navarino, με εκλεκτούς καλεσμένους και αυστηρά μέτρα προστασίας της ιδιωτικότητας.

λΗ πολυαναμενόμενη ημέρα έφτασε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη Μαράια Ριντλσπρίγκερ, καθώς ετοιμάζονται να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης στο μαγευτικό σκηνικό του Costa Navarino, στην Πύλο. Ο γάμος του πασίγνωστου NBAer και της αγαπημένης του θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου, σε μια παραλία του πολυτελούς resort, παρουσία περίπου 200 καλεσμένων, συμπεριλαμβανομένων διασημοτήτων όπως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Βασίλης Σπανούλης, ο Κρις Μίντλετον και η Σερένα Γουίλιαμς.

Το ζευγάρι, το οποίο έχει επιλέξει να κρατήσει τον γάμο του μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, θα πραγματοποιήσει μια υβριδική τελετή που συνδυάζει στοιχεία από τις θρησκευτικές παραδόσεις του Γιάννη και της Μαράια. Ο Αντετοκούνμπο, ως Ορθόδοξος, και η Μαράια, που ανήκει στο καθολικό δόγμα, θα ενωθούν σε μια μοναδική τελετή στην παραλία του ξενοδοχείου «W» στο Costa Navarino, η οποία έχει επιλεγεί ειδικά για την ιδιωτικότητα που προσφέρει.

Οι εορτασμοί έχουν ήδη ξεκινήσει με ένα εντυπωσιακό “White Party”, το οποίο έλαβε χώρα την Παρασκευή. Οι καλεσμένοι φόρεσαν λευκά κουστούμια σχεδιασμένα από τον κορυφαίο Έλληνα σχεδιαστή Γιώργο Παπαδόγαμβρο, ο οποίος έχει αναλάβει και το γαμήλιο ντύσιμο του Γιάννη.

Η κίνηση στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας είναι ιδιαίτερα αυξημένη τις τελευταίες ημέρες, καθώς πολλοί από τους καλεσμένους κατέφθασαν με ιδιωτικά τζετ και ελικόπτερα. Στο resort έχουν ληφθεί αυστηρά μέτρα ασφαλείας για να διασφαλιστεί ότι καμία λεπτομέρεια του γάμου δεν θα διαρρεύσει στα μέσα ενημέρωσης ή στα social media, χωρίς την έγκριση του ζευγαριού.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version