banner home design 800x400

ΔΕΗ: Μειώσεις στα τιμολόγια ρεύματος για τον Σεπτέμβριο

Μείωση στο κόστος της κιλοβατώρας για τους καταναλωτές τον Σεπτέμβριο, με τη ΔΕΗ να μειώνει τις χρεώσεις στα τιμολόγια Γ1 και Γ1Ν

Η ΔΕΗ συνεχίζει να στηρίζει τους καταναλωτές εν μέσω αυξανόμενων χονδρεμπορικών τιμών ενέργειας, απορροφώντας ένα σημαντικό μέρος των αυξήσεων για τον Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας την Κυριακή, οι χρεώσεις στο πράσινο τιμολόγιο Γ1, το οποίο απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες με μηνιαίες καταναλώσεις έως 500 κιλοβατώρες, διαμορφώνονται στα 15,94 λεπτά του ευρώ ανά κιλοβατώρα για την ημέρα. Αυτή η τιμή αντιπροσωπεύει μία μείωση της τάξης του 3%, ή ακριβέστερα 2,8%, σε σύγκριση με τον Αύγουστο, όπου η χρέωση ήταν 16,391 λεπτά του ευρώ ανά κιλοβατώρα χωρίς την επιδότηση.

Για τους καταναλωτές που ξεπερνούν τις 500 κιλοβατώρες, η ΔΕΗ καθόρισε την ανταγωνιστική χρέωση στα 17,140 λεπτά του ευρώ ανά κιλοβατώρα. Επιπλέον, η νυχτερινή χρέωση για τον Σεπτέμβριο θα ανέρχεται στα 12,840 λεπτά του ευρώ ανά κιλοβατώρα, δίνοντας μια ακόμα οικονομική ανάσα σε όσους μπορούν να εκμεταλλευτούν τη νυχτερινή κατανάλωση.

Η απόφαση της ΔΕΗ να μειώσει τις χρεώσεις έρχεται σε μια περίοδο όπου οι τιμές ενέργειας συνεχίζουν να πιέζουν τα νοικοκυριά, προσφέροντας μια κάποια ανακούφιση στους καταναλωτές.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version