banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Πύργος: Ανατριχιαστική αποκάλυψη από 13χρονη – Τι της έκανε ο πατέρας της

Το κορίτσι καταγγέλλει τον πατέρα της για κακοποιητική συμπεριφορά – Παρέμβαση εισαγγελικών αρχών για την προστασία του παιδιού
Ενδοοικογενειακή βία

Σοκάρει η είδηση από τον Πύργο, όπου μια 13χρονη κοπέλα κατήγγειλε κακοποιητική συμπεριφορά από τον πατέρα της, όπως αναφέρει το patrisnews.com. Η καταγγελία έγινε στις 27 Αυγούστου, όταν η ανήλικη κατέφυγε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και ζήτησε βοήθεια, αποκαλύπτοντας μια συγκλονιστική ιστορία ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η 13χρονη στους αστυνομικούς, ο πατέρας της επιδεικνύει κακοποιητική συμπεριφορά από τότε που ήταν μόλις 8 ετών. «Με βρίζει και με απειλεί. Πριν από λίγες ημέρες με χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο και εγώ λιποθύμησα», δήλωσε η ανήλικη, περιγράφοντας την τελευταία επίθεση που δέχθηκε.

Οι αρχές αντέδρασαν άμεσα μετά την καταγγελία, με τον Αντεισαγγελέα Υπηρεσίας Ανηλίκων να διατάζει την προστατευτική φύλαξη του παιδιού και την έναρξη κοινωνικής έρευνας για την υπόθεση. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο πατέρας έχει την επιμέλεια των δίδυμων παιδιών του, γεγονός που επιτείνει την ανησυχία για την ασφάλεια και την ευημερία τους.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
riviera banner
newsletter banner anagnostis