banner home design 800x400

Πάτρα: Ντελιβεράς θύμα άγριας επίθεσης μετά από τροχαίο

Η επίθεση από τον άλλον οδηγό ήταν τόσο άγρια, που ο δικυκλιστής υπέστη σοβαρά τραύματα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην Πάτρα ένα πρωτοφανές περιστατικό βίας που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, ρίχνοντας φως στις επικίνδυνες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι διανομείς στις ελληνικές πόλεις. Το συμβάν έλαβε χώρα στην οδό Καρόλου, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο που οδηγούσε διανομέας φαγητού, στις 3 τα ξημερώματα.

Αυτό που ακολούθησε, όμως, ήταν ακόμη πιο σοκαριστικό. Οι δύο οδηγοί, αφού κατέβηκαν από τα οχήματά τους, άρχισαν να διαπληκτίζονται για τις ευθύνες του τροχαίου. Ξαφνικά, ο οδηγός του ΙΧ φέρεται να επιτέθηκε με βία στον νεαρό διανομέα, χτυπώντας τον αλύπητα. Οι μαρτυρίες αναφέρουν πως η επίθεση ήταν τόσο άγρια, που ο δικυκλιστής υπέστη σοβαρά τραύματα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί που τον ανέλαβαν αναγκάστηκαν να προχωρήσουν άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, καθώς η κατάσταση του τραυματία ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, με τους οικείους του να αγωνιούν για την εξέλιξη της υγείας του.

Το συμβάν έχει ήδη προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από το σωματείο των διανομέων, που αναμένεται να τοποθετηθεί επίσημα για το περιστατικό τις επόμενες ώρες.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version