banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Η απόλυτη παραλία του Πόρου για χαλάρωση και θαλάσσια σπορ

Απολαύστε το Μεγάλο Νεώριο με καθαρά νερά, γαλήνιο τοπίο και δραστηριότητες για όλους.
megalo neorio

Αν ψάχνεις για μια παραλία που συνδυάζει την απόλυτη χαλάρωση με την ενεργή διασκέδαση, το Μεγάλο Νεώριο στον Πόρο είναι η απόλυτη επιλογή. Μόλις λίγο πιο πέρα από το Μικρό Νεώριο, καθώς κατευθύνεσαι προς τα δυτικά, θα βρεις αυτή την πανέμορφη, μεγαλύτερη παραλία που καλύπτει όλες τις ανάγκες σου.

Το Μεγάλο Νεώριο διαθέτει τόσο οργανωμένα όσο και μη οργανωμένα τμήματα. Για όσους επιθυμούν άνεση και εξυπηρέτηση, η οργανωμένη παραλία προσφέρει ξαπλώστρες, καντίνα και άφθονη σκιά. Αν πάλι προτιμάς κάτι πιο οικονομικό, τα μη οργανωμένα κομμάτια είναι ιδανικά για εσένα.

Πόρος παραλία
Φώτο: anagnostis

Πρόσβαση και δραστηριότητες

Η πρόσβαση στο Μεγάλο Νεώριο είναι εξαιρετικά εύκολη. Μπορείς να περπατήσεις από την πόλη του Πόρου μέσα σε περίπου 35 λεπτά, να κάνεις ποδήλατο ή να επιλέξεις το αυτοκίνητο ή τη δημόσια συγκοινωνία. Ωστόσο, πολλοί προτιμούν το γραφικό βαρκάκι που σε μεταφέρει από την πόλη στο Νεώριο σε ελάχιστο χρόνο.

Για τους λάτρεις των θαλασσίων σπορ, το Μεγάλο Νεώριο προσφέρει μια μοναδική εμπειρία. Με ένα από τα καλύτερα κέντρα θαλασσίων σπορ και σχολές σκι στην Ελλάδα, είναι το ιδανικό σημείο για να δοκιμάσεις κάτι νέο ή να βελτιώσεις τις δεξιότητές σου.

Βίντεο: Tasos Fotakis | DroneWorks | Travel

Αυτό όμως που καθιστά το Μεγάλο Νεώριο μοναδικό δεν είναι μόνο οι δραστηριότητες, αλλά και η φυσική του ομορφιά. Τα κρυστάλλινα νερά, η καταπράσινη βλάστηση και το ήσυχο περιβάλλον δημιουργούν μια αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας που σε ταξιδεύει μακριά από την καθημερινότητα.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
riviera banner
newsletter banner anagnostis