banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Αργολίδα: Ο σκύλος μυρίστηκε τα χασισόδεντρα στο αγρόκτημα

Εντοπίστηκαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία είχαν φτάσει σε ύψος έως και 3,4 μέτρα – Συνελήφθη 54χρονος σε χωριό του Άργους
31.8.2024 09.00 peloponnisou enimerwtiko (2)

Σε επιτυχημένη αστυνομική επιχείρηση κατέληξε έρευνα που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί σε τοπική κοινότητα του δήμου Άργους – Μυκηνών. Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου συνέλαβαν έναν 54χρονο ημεδαπό, ο οποίος βρέθηκε να καλλιεργεί δενδρύλλια κάνναβης σε αγρόκτημά του.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, που διεξήχθη με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, εντοπίστηκαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία είχαν φτάσει σε ύψος έως και 3,4 μέτρα. Τα φυτά εκριζώθηκαν επιτόπου και κατασχέθηκαν από τις αρχές, ενώ ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στις αστυνομικές αρχές για περαιτέρω ανάκριση.

Ο 54χρονος κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και αντιμετωπίζει σοβαρές ποινικές κυρώσεις. Το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου συνεχίζει τις έρευνες για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν άλλοι εμπλεκόμενοι ή εάν η καλλιέργεια προοριζόταν για εμπορική διακίνηση.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
riviera banner
newsletter banner anagnostis