banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Σημαντικές συμβάσεις για Κρανίδι και Ναύπλιο

Προγραμματικές συμβάσεις για το νέο Κλειστό Μεταλλικό Γυμναστήριο Ερμιονίδας και τον υποσταθμό μέσης τάσης στο λιμάνι Ναυπλίου στην ατζέντα της συνεδρίασης της Περιφερειακής Επιτροπής Πελοποννήσου την Τετάρτη.
Κλειστό Γυμναστήριο Κρανιδίου

Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, στις 10:30 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα πραγματοποιηθεί η πολυαναμενόμενη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής Πελοποννήσου. Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί με μεικτό τρόπο, επιτρέποντας τόσο τη δια ζώσης παρουσία όσο και τη συμμετοχή μέσω τηλεδιάσκεψης, δίνοντας τη δυνατότητα σε περισσότερους φορείς να συμμετέχουν ενεργά.

Κεντρικό ρόλο στη συνεδρίαση θα διαδραματίσουν δύο σημαντικά έργα που αφορούν την Αργολίδα. Πρώτον, θα συζητηθεί η έγκριση της προγραμματικής σύμβασης για τη μελέτη και κατασκευή του νέου Κλειστού Μεταλλικού Γυμναστηρίου τύπου ΚΓ-182 στον Δήμο Ερμιονίδας. Το γυμναστήριο στο Κρανίδι, το οποίο ακολουθεί τις προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, θα ενισχύσει τις αθλητικές υποδομές της περιοχής, προσφέροντας έναν σύγχρονο χώρο για αθλητικές δραστηριότητες.

Δεύτερο βασικό θέμα της ατζέντας είναι η έγκριση της σύμβασης για την προμήθεια και τοποθέτηση υποσταθμού μέσης τάσης στο λιμάνι Ναυπλίου. Το έργο αυτό είναι ζωτικής σημασίας για την αναβάθμιση των ενεργειακών υποδομών του λιμένα, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και της ενεργειακής επάρκειας.

Επιπλέον, η συνεδρίαση θα περιλαμβάνει θέματα που αφορούν τη μεταφορά μαθητών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για το υποχρεωτικό μάθημα κολύμβησης κατά το σχολικό έτος 2024-2025, καθώς και την έγκριση διαγωνισμού για την ανάθεση υπηρεσιών καθαρισμού κτιρίων σε δημόσιες υπηρεσίες της Αργολίδας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
riviera banner
newsletter banner anagnostis