banner home design 800x400

Πάνω από 600 βέσπες κατέκλυσαν το Άργος

Η Αργολίδα φιλοξενεί εκατοντάδες ενθουσιώδεις οδηγούς από Ελλάδα και εξωτερικό στην 38η Πανελλήνια Συνάντηση Vespa.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Πάνω από 600 βέσπες κατέκλυσαν το Άργος

Η πλατεία Λαϊκής αγοράς στο Άργος γέμισε με χρώματα και ήχους από περισσότερες από 600 βέσπες, καθώς η πόλη φιλοξένησε την 38η πανελλήνια συνάντηση οδηγών και ιδιοκτητών Vespa, η οποία ξεκίνησε την Πέμπτη 29 Αυγούστου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου. Το εντυπωσιακό αυτό γεγονός συγκέντρωσε λάτρεις της Vespa από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και από χώρες όπως η Ιταλία, η Γερμανία, η Σερβία και η Τουρκία.

Η ετήσια αυτή συνάντηση, η οποία διοργανώνεται από το Club Vespa της Αθήνας με την υποστήριξη του δήμου Άργους – Μυκηνών, αποτελεί πλέον θεσμό για τους φίλους της κλασικής ιταλικής μοτοσικλέτας. Κάθε καλοκαίρι, η διοργάνωση λαμβάνει χώρα σε διαφορετική περιοχή της Ελλάδας, προσελκύοντας εκατοντάδες οπαδούς του αγαπημένου αυτού οχήματος.

Φέτος, η Αργολίδα υποδέχεται πάνω από 1.000 συμμετέχοντες από 40 λέσχες και ομάδες, προσφέροντάς τους μια μοναδική εμπειρία με εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν συναυλίες, οργανωμένες εκδρομές και ξεναγήσεις στα ιστορικά σημεία του Άργους και του Ναυπλίου.

Η πανελλήνια αυτή συνάντηση αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τους επισκέπτες να γνωρίσουν την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνουν την αξεπέραστη αίσθηση ελευθερίας που προσφέρει η οδήγηση μιας Vespa.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version