banner home design 800x400

Ναύπλιο: Επιστρέφει στα δημοτικά συμβούλια η Νάντια Αναστασίου

Αναβολή του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλίου λόγω της ακύρωσης απόφασης παύσης καθηκόντων της Νάντιας Αναστασίου από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου.

Το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλίου ανακοίνωσε την αναβολή της σημερινής συνεδρίασης, καθώς και της Απολογιστικής συνεδρίασης, λόγω έκτακτων εξελίξεων που προέκυψαν από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου. Η απόφαση πάρθηκε μετά την κοινοποίηση εγγράφου που ακυρώνει την προηγούμενη απόφαση παύσης της Νάντιας Αναστασίου Σμυρναίου από τα καθήκοντα της Δημοτικής Συμβούλου.

Το έγγραφο αυτό δίνει το δικαίωμα στην κα Αναστασίου να συνεχίσει να ασκεί κανονικά τα καθήκοντά της μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής της. Αυτό συνεπάγεται την ακύρωση του ορισμού του κ. Δ. Καραγιάννη στη θέση της και την ανάγκη επαναφοράς της κας Αναστασίου ως Δημοτικής Συμβούλου.

Αφού πρώτα ολοκληρωθεί η ορκομωσία που θα σηματοδοτήσει την επαναφορά της εκλεγμένης δημοτικής συμβούλου της «Επόμενης Μέρας» στη θέση από την οποία είχε κηρυχθεί έκπτωτη, τότε θα ανακοινωθούν και οι νέες ημερομηνίες για τις συνεδριάσεις που έχουν αναβληθεί.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version