banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Η Πύλος ετοιμάζεται για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια

Όλες οι λεπτομέρειες για το χλιδάτο τριήμερο στο Costa Navarino, με λαμπερούς καλεσμένους από όλο τον κόσμο – Με ελικόπτερα θα φθάσουν οι διάσημοι καλεσμένοι.
Γιάννης Αντετοκούμπο

Η Πύλος βρίσκεται στο επίκεντρο της παγκόσμιας προσοχής, καθώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η αγαπημένη του, Μαράια, ετοιμάζονται να παντρευτούν στο πολυτελές Costa Navarino. Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας και η σύντροφός του, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, σχεδιάζουν έναν γάμο που θα μείνει στην ιστορία ως ο γάμος της χρονιάς.

Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν 10 χρόνια και έχει αποκτήσει τον 4χρονο Λίαμ, τον 3χρονο Μάβερικ και την 11 μηνών Εύα. Το Costa Navarino, ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα, έχει αναλάβει τη διοργάνωση του γάμου, ο οποίος θα διαρκέσει τρεις ημέρες, γεμάτες από πολυτελείς εκδηλώσεις και λαμπερά ονόματα.

Ο γάμος θα ξεκινήσει την Παρασκευή, 30 Αυγούστου, με ένα φαντασμαγορικό πάρτι όπου το dress code θα είναι αυστηρά λευκό. Η δεύτερη μέρα θα είναι αφιερωμένη σε μια νιγηριανή τελετή, προς τιμήν της καταγωγής του Γιάννη, ενώ την Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου, το ζευγάρι θα ανταλλάξει τους όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Μεταξύ των 200 καλεσμένων που αναμένεται να παραβρεθούν στο Costa Navarino, φημολογείται πως θα είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς, η Σερένα Γουίλιαμς, και η ομάδα των Μιλγουόκι Μπακς. Επιπλέον, πρόσκληση έχει σταλεί και στον Κιλιάν Εμπαπέ, παρόλο που έχει υποχρεώσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με τη σύζυγό του, Μαρέβα.

Ο Γιάννης, γνωστός για την αγάπη του για την Ελλάδα και τα προϊόντα της, ετοιμάζει μια ξεχωριστή έκπληξη για τη σύντροφό του: ένα ροζέ κρασί με το όνομα της Μαράια θα σερβιριστεί κατά τη διάρκεια του γάμου, αναδεικνύοντας την ενασχόλησή του με τα ελληνικά κρασιά.

Με το Costa Navarino να βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για το μεγάλο γεγονός, η Πύλος αναμένεται να ζήσει ανεπανάληπτες στιγμές, καθώς όλοι περιμένουν τον πιο πολυαναμενόμενο γάμο της χρονιάς.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
riviera banner
newsletter banner anagnostis