banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Το γατάκι των Σπετσών κινδυνεύει με έξωση

Η ιστορία της γάτας Σπέτσι, που είχε γίνει αγαπητή στο νησί των Σπετσών όταν τουρίστρια την έσωσε από βέβαιο πνιγμό, παίρνει μια απρόσμενη τροπή.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Το γατάκι των Σπετσών κινδυνεύει με έξωση
Σπέτσες γατάκι

Η ιστορία της γάτας Σπέτσι, που είχε γίνει αγαπητή στο νησί των Σπετσών, παίρνει μια απρόσμενη τροπή, καθώς τουρίστρια που την έσωσε από βέβαιο πνιγμό, την πήρε μαζί της στην Αμερική. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν η σπιτονοικοκυρά της Coco Gozlan, της κηδεμόνας της Σπέτσι, απαίτησε από το ζευγάρι να “ξεφορτωθεί” τη γάτα, αν θέλει να συνεχίσει να διαμένει στο διαμέρισμα της.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η Coco Gozlan αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ιδιοκτήτρια μας ζήτησε να “ξεφορτωθούμε” τη γάτα αν θέλουμε να παραμείνουμε στο διαμέρισμά μας. Προφανώς αυτό δεν γίνεται, οπότε μας έδωσε 7 ημέρες για να φύγουμε. Αυτή θα είναι μια πολυάσχολη εβδομάδα! Σας αγαπάμε και σας κρατάμε ενήμερους».

story

Η Gozlan, η οποία μαζί με τον σύζυγό της φροντίζει επίσης δύο σκυλάκια, αποφάσισε να μην εγκαταλείψει τη Σπέτσι, παρά την πίεση της σπιτονοικοκυράς. Η απόφαση αυτή οδήγησε στην απόλυτη αφοσίωση της οικογένειας, που επέλεξε να αποχωρήσει από το διαμέρισμα παρά να αποχωριστεί την αγαπημένη τους γάτα.

Η γάτα Σπέτσι είχε ήδη περάσει από δύσκολες στιγμές, όταν πριν από λίγο καιρό βρέθηκε στη θάλασσα και κινδύνεψε να πνιγεί, με τη διάσωση να έρχεται από την ίδια τουρίστρια που την πήρε μαζί της στην Αμερική. Παρά το γεγονός ότι δεν έγινε γνωστός ο ακριβής λόγος της άρνησης της σπιτονοικοκυράς, η πράξη της τουρίστριας να σώσει τη Σπέτσι και να της δώσει ένα νέο σπίτι στην Αμερική, συγκίνησε πολλούς.

Η Coco Gozlan, με αποφασιστικότητα, δηλώνει: «Προφανώς θα μείνουμε όλοι μαζί ως οικογένεια και αν δεν θέλει τη Σπέτσι, θα φύγουμε όλοι μαζί».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
riviera banner
newsletter banner anagnostis