banner home design 800x400

Ο Γιώργος Γαβρήλος νέος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο βουλευτής Αργολίδας επισημαίνει την ανάγκη για εναλλακτικές προτάσεις που θα αντιμετωπίσουν την ακρίβεια, την αποδόμηση του ΕΣΥ και την κρίση στη στέγη.

Ο Γιώργος Γαβρήλος, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά του ως νέος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος, μετά από πρόταση του Προέδρου Στέφανου Κασσελάκη. Σε μια περίοδο που η χώρα αντιμετωπίζει έντονες προκλήσεις, ο κ. Γαβρήλος τόνισε τη σημασία της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ανάδειξη και προώθηση λύσεων για τα προβλήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

Σε δήλωσή του, ο κ. Γαβρήλος επισήμανε ότι η νέα κοινοβουλευτική περίοδος σηματοδοτεί αυξημένες ευθύνες για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καθώς η αντιπολίτευση οφείλει να αναδείξει τις αρνητικές συνέπειες των κυβερνητικών πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίες πλήττουν την πλειοψηφία των πολιτών. Ιδιαίτερα, αναφέρθηκε στα ζητήματα της ακρίβειας, της επιδείνωσης της καθημερινότητας, της αποδόμησης του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ), της έλλειψης στέγης, και της εγκατάλειψης του αγροτικού κόσμου και των μικρών επιχειρήσεων.

«Επεξεργαζόμαστε θέσεις και προτάσεις για να δώσουμε μια πειστική εναλλακτική προοπτική για τη διακυβέρνηση της χώρας», υπογράμμισε ο κ. Γαβρήλος, επισημαίνοντας ότι οι πολίτες απαιτούν άμεσες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Ο νέος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος υποστήριξε επίσης ότι το κόμμα του θα επικεντρωθεί στα σημαντικά θέματα της κοινωνίας και όχι στα εσωκομματικά ζητήματα, δίνοντας έμφαση στη δημιουργία μιας εναλλακτικής προοπτικής απέναντι στην «κακή κυβέρνηση της ΝΔ».

Ο Γιώργος Γαβρήλος κλείνοντας τη δήλωσή του, υποσχέθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα εργαστεί εντατικά το προσεχές διάστημα για την προώθηση αυτών των προτάσεων, με στόχο την ανακούφιση του ελληνικού λαού και την απομάκρυνση της σημερινής κυβέρνησης, την οποία κατηγόρησε για φτωχοποίηση των πολλών προς όφελος λίγων και ισχυρών.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version