banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Μουσική, θέατρο, σκάκι, πεζοπορία και yoga στο Φεστιβάλ Καρυάς 2024

Το φετινό Φεστιβάλ χαρακτηρίστηκε συνολικά από παλμό, νεανική και φιλική ατμόσφαιρα, ποικιλομορφία και διάθεση ανανέωσης.
Φεστιβάλ Καρυάς 2024

Ολοκληρώθηκε το κατά κοινή ομολογία πολύ επιτυχημένο Φεστιβάλ Καρυάς 2024 by Envirox και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, το οποίο διοργανώθηκε από τις 13 έως τις 26 Αυγούστου στην Καρυά Αργολίδας.

Οκτώ συνολικά δράσεις μουσικής, θεάτρου, σκακιού, πεζοπορίας και yoga διοργανώθηκαν με πολλή αγάπη και μεράκι από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Καρυάς «Το Αρτεμίσιο» και προσέλκυσαν εκατοντάδες μέλη και φίλους/ες του συλλόγου γεμίζοντας την Καρυά με επισκέπτες και φίλους της τέχνης, του πολιτισμού και του περιβάλλοντος. Το Φεστιβάλ χαρακτηρίστηκε συνολικά από παλμό, νεανική και φιλική ατμόσφαιρα, ποικιλομορφία και διάθεση ανανέωσης.

Για την υλοποίηση του Φεστιβάλ εργάστηκαν πολλοί άνθρωποι για μεγάλο διάστημα και με ανιδιοτελή προσφορά με κύριους τον καλλιτεχνικό διευθυντή Γιάννη Δελή με τον συντονισμό των μουσικών και τους εθελοντές με τη διαρκή συμβολή τους στην υλοποίηση του φεστιβάλ, τον Γιάννη Ηλία για τη σχεδίαση του κεντρικού υλικού και των επιμέρους υλικών προβολής του project.

Την υγειονομική κάλυψη των εκδηλώσεων είχε αναλάβει η Ελληνική Ομάδας Διάσωσης Αργολίδας για την υγειονομική κάλυψη που παρείχε και τη συνολικότερη προσφορά του στις δράσεις του συλλόγου. Το Λύκειο Ελληνίδων Κουτσοποδίου συνόδευσε τον κρητικό ήχο του Μανώλη Κονταρού.

Φεστιβάλ Καρυάς 2024
Φεστιβάλ Καρυάς 2024

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
riviera banner
newsletter banner anagnostis