banner home design 800x400

Έρχεται η Λευκή Νύχτα στην Κόρινθο

Ένα μοναδικό βράδυ γεμάτο μουσική, εκπτώσεις και διασκέδαση

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Έρχεται η Λευκή Νύχτα στην Κόρινθο

Η Κόρινθος ετοιμάζεται να υποδεχτεί μια από τις πιο φαντασμαγορικές νύχτες της χρονιάς! Την Παρασκευή 30 Αυγούστου, η πόλη θα μετατραπεί σε έναν απέραντο χώρο διασκέδασης και αγορών, με τη Λευκή Νύχτα να υπόσχεται μοναδικές στιγμές για μικρούς και μεγάλους.

Η Λευκή Νύχτα, μια διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός, φέρνει μαζί της αμέτρητες ευκαιρίες για ψώνια με μεγάλες εκπτώσεις και μοναδικές προσφορές που δεν πρέπει να χάσετε. Οι δρόμοι της Κορίνθου θα γεμίσουν με μουσική που θα ανεβάσει τον παλμό της πόλης, με DJs και ζωντανά μουσικά σχήματα να κρατούν τον ρυθμό μέχρι αργά το βράδυ.

Όσοι επισκεφθούν την πόλη θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δωρεάν καφέ, μπύρα ή ακόμα και πίτα σουβλάκι σε συνεργαζόμενα καταστήματα εστίασης, αρκεί να επιδείξουν την απόδειξη αγοράς τους. Η Λευκή Νύχτα δεν αφήνει όμως τους μικρούς φίλους απ’ έξω, με εκδηλώσεις όπως θέατρο σκιών Καραγκιόζη στον Φλοίσβο και face painting, προσφέροντας τους ατελείωτες ώρες διασκέδασης.

Η εκδήλωση είναι αποτέλεσμα συνεργασίας του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου, του Δήμου Κορινθίων, του VisitCorinth, και της Ένωσης Κορινθιακών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version