banner home design 800x400

Από Καλαμάτα, Άργος και Κόρινθο περνάει ο ποδηλατοδρόμος Paolo Bettini

Στo πλαίσιo της επετείου των 20 ετών, διοργάνωσε μια ποδηλατοδρομία 1000 χιλιομέτρων στη χώρα μας

Συνέντευξη Τύπου δόθηκε την Τετάρτη 28 Αυγούστου, στα γραφεία της ΠΕ Μεσσηνίας, σχετικά με την τελετή υποδοχής του ποδηλατοδρόμου Paolo Bettini, ο οποίος θα περάσει, μεταξύ άλλων, από Καλαμάτα, Άργος και Κόρινθο, στο πλαίσιο της ποδηλατοδρομίας 1000 χιλιομέτρων που διοργάνωσε για την επέτειο των 20 χρόνων από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Στη συνέντευξη, εκτός από τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο συμμετείχαν η επίτιμη πρόξενος της Ιταλίας στη νότια Πελοπόννησο Μαργαρίτα Μποβιτσέλι και εκπρόσωποι του συλλόγου πεζοπόρων και ορειβατών Καλαμάτας «Ο Ευκλής».

ΦΩΤΟ: Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στη συνέντευξη Τύπου αναλύθηκε το πρόγραμμα του χρυσού Ολυμπιονίκη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας του 2004, ο οποίος στo πλαίσιo της επετείου των 20 ετών, διοργάνωσε μια ποδηλατοδρομία 1000 χιλιομέτρων στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα η ποδηλατοδρομία έχει ήδη ξεκινήσει από τον Όλυμπο και ακολουθώντας τη διαδρομή Λάρισα, Άρτα, Μεσολόγγι, Πάτρα, Αρχαία Ολυμπία θα βρίσκεται στην Καλαμάτα την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, όπου θα πραγματοποιηθεί τελετή υποδοχής το απόγευμα και ώρα 19:00, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας.

Ακολούθως ο χρυσός Ολυμπιονίκης Paolo Bettini θα ολοκληρώσει την διαδρομή στην Αθήνα, αφού διέλθει από Σπάρτη, Άργος και Κόρινθο.

ΦΩΤΟ: Περιφέρεια Πελοποννήσου

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου υποστηρίζει την προσπάθεια αυτή με στόχο την ανάδειξη του ποδηλατικού τουρισμού και της προβολής των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της περιοχής μας, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν κορυφαία επιλογή για επισκέπτες με ποδήλατο.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version