banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

ΚΤΕΛ Κηφισού: Βίντεο ντοκουμέντο από τον καυγά των ταξιτζήδων

Αποκαλυπτικά βίντεο δείχνουν τον άγριο ξυλοδαρμό οδηγού ταξί στα ΚΤΕΛ Κηφισού, με δράστη να πυροβολεί μπροστά σε έντρομους ταξιδιώτες – Σοβαρές καταγγελίες για όσα συμβαίνουν στον κλάδο
Μειώνουν τα εισιτήρια τρένα και λεωφορεία λόγω εκλογών

Σε σκηνές που θυμίζουν ταινία δράσης, οδηγός ταξί έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και πυροβολισμών από συνάδελφό του, στα ΚΤΕΛ του Κηφισού, με το συμβάν να καταγράφεται σε βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το OPEN. Το περιστατικό, που έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια έντρομων ταξιδιωτών, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά, έχει σοκάρει την κοινή γνώμη, καθώς αποκαλύπτονται σοβαρά προβλήματα στον κλάδο των ταξί.

Στα βίντεο που δημοσιεύτηκαν, φαίνεται ξεκάθαρα η στιγμή που πέντε δράστες επιτίθενται με πρωτοφανή αγριότητα στον άτυχο οδηγό ταξί, ξυλοκοπώντας τον αλύπητα ενώ εκείνος είναι πεσμένος στην άσφαλτο. Ένας από τους δράστες, κατά τη διαφυγή του, πυροβολεί δύο φορές στον αέρα, προκαλώντας πανικό στους παρευρισκόμενους.

Το αιματηρό περιστατικό φέρεται να ξεκίνησε από μια απλή διαμάχη μεταξύ δύο οδηγών ταξί για μια κούρσα από τα ΚΤΕΛ προς το αεροδρόμιο, με τον δράστη να επιστρέφει την επόμενη ημέρα μαζί με φίλους του για να πάρει εκδίκηση.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις το πρωί της Τρίτης (27/8) για να πραγματοποιήσουν ελέγχους στους οδηγούς ταξί. Οι Αρχές έχουν ήδη ταυτοποιήσει δύο από τους δράστες, οι οποίοι ωστόσο παραμένουν ασύλληπτοι.

Το περιστατικό αυτό, ωστόσο, έφερε στην επιφάνεια ένα ακόμη πιο ανησυχητικό ζήτημα. Σύμφωνα με καταγγελίες συνδικαλιστών και επαγγελματιών οδηγών ταξί, στους δρόμους κυκλοφορούν αρκετοί οδηγοί με πλαστές άδειες. Οι συνδικαλιστές τονίζουν την ανάγκη για άμεσο επανέλεγχο των αδειών και την απομάκρυνση των παραβατικών στοιχείων από τον κλάδο, ενώ ο γ.γ. του ΣΑΤΑ, Πάρης Ορφανός, επισημαίνει ότι πολλοί επαγγελματίες φοβούνται να εργαστούν στις πιάτσες, εξαιτίας της παρουσίας αυτών των ατόμων.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Οδηγών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), Γιώργος Μπάτσος, υπογραμμίζει την ανάγκη για άμεση δράση από τις αρχές, ώστε να επανέλθει η τάξη και να διασφαλιστεί η ασφάλεια τόσο των οδηγών όσο και των επιβατών.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
riviera banner
newsletter banner anagnostis