banner home design 800x400

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τον γάμο στον Πύργο

“Κανένας από τους παρευρισκόμενους δεν κατήγγειλε περιστατικό βίας ή κάποιο άλλο αδίκημα”, αναφέρει η αστυνομία

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα πρόσφατα δημοσιεύματα για τον επεισοδιακό γάμο που έλαβε χώρα στον Πύργο. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι κατά τη διάρκεια του Μυστηρίου, η νύφη φέρεται να πάτησε τον γαμπρό, προκαλώντας τον εκνευρισμό του, με αποτέλεσμα εκείνος να την χαστουκίσει.

Ωστόσο, η νύφη απάντησε στα δημοσιεύματα μέσα από τηλεοπτική εκπομπή του Mega, προσπαθώντας να ηρεμήσει την κατάσταση. Σύμφωνα με την ίδια, δεν υπήρξε χαστούκι, αλλά απλώς την έσπρωξε και αποχώρησε από τον ναό.

Ωστόσο, σε εκπομπή του MEGA, συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού που εμπλέκεται σε επεισοδιακό γάμο στον Πύργο αποκάλυψαν νέες πληροφορίες για το περιστατικό. Το κλίμα ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν τεταμένο πριν από τον γάμο, με φήμες για αναβολή του μυστηρίου. Πρώην σύντροφος του γαμπρού μίλησε για βίαιες συμπεριφορές του γαμπρού στο παρελθόν, επισημαίνοντας ότι είχε αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις και είχε υποβάλει μήνυση εναντίον του.

Η μητέρα της νύφης ανέφερε ότι φοβάται για τη ζωή της κόρης της και περιέγραψε σκηνές βίας κατά τη διάρκεια του γάμου, με τον γαμπρό να χτυπά τη νύφη και να φεύγει, ενώ η αστυνομία δεν παρενέβη. Επίσης, η μητέρα ισχυρίστηκε ότι υπήρξαν προηγούμενα περιστατικά βίας από τον γαμπρό, τα οποία είχαν ανακληθεί λόγω της εγκυμοσύνης της νύφης.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τον γάμο στον Πύργο

Στην ανακοίνωσή της η Γ.Ε.Δ. Δυτικής Ελλάδας αναφέρει:

“Σχετικά με τα αναφερόμενα σε απογευματινή τηλεοπτική εκπομπή, τα οποία αφορούσαν επεισόδιο κατά τη διάρκεια γάμου στον Πύργο Ηλείας και το οποίο αναπαράγεται στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Η αστυνομία ενημερώθηκε τηλεφωνικά για επεισόδιο μεταξύ παρευρισκομένων κατά τη διάρκεια της προαναφερόμενης κοινωνικής εκδήλωσης σε περιοχή του Πύργου Ηλείας.

Άμεσα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετέβησαν στο σημείο προκειμένου να επιληφθούν του συμβάντος και να διερευνήσουν το περιστατικό, ωστόσο, κατά την άφιξή τους, κανένας από τους παρευρισκόμενους δεν κατήγγειλε περιστατικό βίας ή κάποιο άλλο αδίκημα.

Οι αστυνομικοί παρέμειναν στο σημείο και με τη λήξη της εκδήλωσης οδήγησαν το ζεύγος στην τοπική αστυνομική Αρχή.

Ακολούθησε επικοινωνία με τον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος παρήγγειλε τη συλλογή προανακριτικού υλικού από το αρμόδιο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας.

Το σχετικό υλικό υποβλήθηκε στην Εισαγγελική Αρχή προκειμένου να διακριβωθεί το ενδεχόμενο τέλεσης αξιόποινης πράξης.

Η αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας αποτελεί προτεραιότητα για την Ελληνική Αστυνομία. Στο πλαίσιο αυτό, κάθε περιστατικό αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή και σοβαρότητα, ώστε να διασφαλίζεται η προστασία των θυμάτων”.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version