banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Φεστιβάλ Καπετάν Ρέμπελου: Διήμερη γιορτή μουσικής και μνήμης στην Επίδαυρο

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου 2024, υπό την αιγίδα του Δήμου Επιδαύρου
Ρέμπελος

Ο Δήμος Επιδαύρου, σε συνεργασία με τους απογόνους του ήρωα Καπετάν Ρέμπελου, διοργανώνει το Μουσικό Φεστιβάλ Χρήστου Τσολακόπουλου, γνωστό και ως Φεστιβάλ Καπετάν Ρέμπελου. Το φεστιβάλ αυτό τιμά τη μνήμη του Συνταγματάρχη Χρήστου Τσολακόπουλου, ο οποίος γεννήθηκε στην Επίδαυρο το 1868 και απεβίωσε στο Ναύπλιο το 1923, όπου και ετάφη με μεγάλες τιμές ως ήρωας πολέμου.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου 2024, υπό την αιγίδα του Δήμου Επιδαύρου. Οι εκδηλώσεις θα διεξαχθούν στην Επίδαυρο, συνδυάζοντας τη μουσική με τη μνήμη του μεγάλου ήρωα.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια πλούσια μουσική εμπειρία, ενώ ταυτόχρονα θα τιμηθεί η ιστορική κληρονομιά του Καπετάν Ρέμπελου. Το φεστιβάλ υπόσχεται να είναι μια αξέχαστη γιορτή για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής, συνδυάζοντας την τέχνη με τη συναισθηματική αναφορά στη μνήμη του ήρωα.

Αναμένονται ενδιαφέροντα μουσικά δρώμενα και αφιερώματα, που θα προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία να γιορταστεί η πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά της Επιδαύρου.

kapetan rempelos

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
riviera banner
newsletter banner anagnostis