banner home design 800x400

Φεστιβάλ Ακροναυπλίας: Σήμερα ο Πετρόμπεης Μαυρομιχάλης ζωντανεύει στην Πλατεία Αγίου Σπυρίδωνα

Στις 21:00, θα παρουσιαστεί ο διπλός μονόλογος του Παντελή Μπουκάλα, με τίτλο “Ο Πέτρος της Μάνης και το φάσμα των φατριών”.

Το Φεστιβάλ Ακροναυπλίας συνεχίζεται απόψε με μια ιδιαίτερη και καθηλωτική εκδήλωση στην Πλατεία Αγίου Σπυρίδωνα. Στις 21:00, θα παρουσιαστεί ο διπλός μονόλογος του Παντελή Μπουκάλα, με τίτλο “Ο Πέτρος της Μάνης και το φάσμα των φατριών“. Η εκδήλωση προσφέρει ελεύθερη είσοδο για όλους τους επισκέπτες.

Η βραδιά περιλαμβάνει την παρουσίαση του βιβλίου από την Καλλιόπη Καλποδήμου, η οποία θα συνομιλήσει με τον συγγραφέα, Παντελή Μπουκάλα. Ο ίδιος ο συγγραφέας θα διαβάσει αποσπάσματα από το έργο του, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία στο κοινό να ακούσει το κείμενο απευθείας από τον δημιουργό του.

Η Δήμητρα Τσαγκαράκη, συνοδευόμενη από τους μουσικούς Νικόλαο Δαλιάνη, Παύλο Κόρδη και Πέτρο Χρηστάκη, θα παρουσιάσει τη μουσική παράσταση «Θραύσματα μνήμης – Ένας μουσικός διάλογος της ζωής και του θανάτου». Η παράσταση θα περιλαμβάνει μανιάτικα τραγούδια και μοιρολόγια, δημιουργώντας έναν συγκινητικό διάλογο με το κείμενο του Μπουκάλα.

Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να ζήσετε μια βραδιά γεμάτη ιστορία, τέχνη και παράδοση στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ακροναυπλίας, που φέρνει στο προσκήνιο σπουδαίες παραστάσεις και αγαπημένους καλλιτέχνες.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version