banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Αργολίδα: Υποσχέσεις Χρυσοχοΐδη για την παραβατικότητα των Ρομά

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη αποδέχθηκε την πρόταση του βουλευτή να επισκεφθεί σύντομα την Αργολίδα
Ανδριανός Χρυσοχοϊδης

Σε σημαντική συνάντηση προχώρησε την Τετάρτη 28 Αυγούστου ο βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Ανδριανός, με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε το οξύ πρόβλημα της παραβατικότητας που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες σε περιοχές της Αργολίδας, με ιδιαίτερη έμφαση στις περιοχές της Νέας Κίου και της Αγίας Τριάδας.

Ο κ. Ανδριανός, μετά τη συνάντηση, προχώρησε σε δήλωση όπου τόνισε τη σημασία της άμεσης αντίδρασης και παρέμβασης των αρμόδιων αρχών, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για αποτελεσματική δράση στην αντιμετώπιση της παραβατικότητας από Ρομά στην περιοχή.

«Μετά και τη χθεσινή μας τηλεφωνική επικοινωνία, συναντήθηκα σήμερα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για να του μεταφέρω τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες στη Νέα Κίο και ευρύτερα το οξύ πρόβλημα παραβατικότητας από Ρομά που αντιμετωπίζουν περιοχές της Αργολίδας όπως η Νέα Κίος και η Αγία Τριάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδριανός.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη αποδέχθηκε την πρόταση του βουλευτή να επισκεφθεί σύντομα την Αργολίδα, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκαν άμεσες δράσεις από την Ελληνική Αστυνομία για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Σύμφωνα με τον κ. Ανδριανό, παρόμοιες δράσεις στο παρελθόν είχαν αποδώσει θετικά αποτελέσματα.

Ο κ. Ανδριανός υπενθύμισε ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατά την προηγούμενη θητεία του, είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας στην περιοχή, πραγματοποιώντας σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας.

Κλείνοντας, ο βουλευτής σημείωσε πως η παραβατικότητα από Ρομά αποτελεί ένα σύνθετο ζήτημα με κοινωνικές και πολιτικές διαστάσεις, αλλά η εξασφάλιση της ασφάλειας των πολιτών πρέπει να παραμένει αδιαπραγμάτευτη.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
riviera banner
newsletter banner anagnostis