banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Αργολίδα: Ο Πικέ πήγε την Κλάρα εκεί που είχε πάει τη Σακίρα 9 χρόνια πριν

Ζεράρ Πικέ και Κλάρα Κία απολαμβάνουν ρομαντικές διακοπές στην Ερμιονίδα – Το διάσημο ζευγάρι επέλεξε το πολυτελές ξενοδοχείο «Amanzoe».
pique

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, και η 25χρονη σύντροφός του, Κλάρα Κία, επέλεξαν την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Πελοπόννησο για τις φετινές καλοκαιρινές τους διακοπές. Το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια, κατέληξε στο πανέμορφο και πολυτελές ξενοδοχείο «Amanzoe» στην Αργολίδα για να απολαύσει την ηρεμία και την κομψότητα που προσφέρει η περιοχή.

Το πολυτελές ξενοδοχείο στο Κρανίδι Ερμιονίδας ήταν το ίδιο μέρος όπου ο Πικέ είχε περάσει ξέγνοιαστες στιγμές με την πρώην σύντροφό του, τη Σακίρα, το 2015. Αυτή τη φορά, όμως, η Κλάρα Κία ήταν η συντροφιά του, γεγονός που δεν περνά απαρατήρητο από τα διεθνή μέσα, καθώς η σχέση του ζευγαριού έχει συζητηθεί έντονα.

Ο Πικέ δεν έχασε την ευκαιρία να μοιραστεί με τους ακολούθους του στο Instagram στιγμιότυπα από την απόδρασή του στην Ελλάδα. Σε μια από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε, τον βλέπουμε να χαμογελάει πάνω σε ένα σκάφος.

Σε Instagram Stories του ανέβασε δύο ακόμα φωτογραφίες, μία με την πισίνα του «Amanzoe» και μία με δύο ποτήρια κρασί μπροστά από ένα ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα.

Το ζευγάρι φαίνεται να απολαμβάνει κάθε στιγμή σε αυτό το ειδυλλιακό μέρος.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
riviera banner
newsletter banner anagnostis