banner home design 800x400

Αντώνης Σαμαράς: Ότι καλύτερο η βροχή για τις ελιές της Μεσσηνίας

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συνδέει την ένταση της βροχής με την ευημερία της Μεσσηνίας και της νεολαίας κατά την τελετή εγκαινίων στο Χατζή.

Η Καλαμάτα υποδέχτηκε απρόσμενη βροχή κατά τη διάρκεια της τελετής εγκαινίων των νέων αθλητικών εγκαταστάσεων στο Χατζή, παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Η εκδήλωση, η οποία προγραμματιζόταν με κάθε επισημότητα, πήρε μια αναπάντεχη τροπή καθώς η έντονη βροχόπτωση έσπευσε να συνοδεύσει την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά, που δεν πτοήθηκε καθόλου από τις καιρικές συνθήκες.

Την ώρα που οι παρευρισκόμενοι έσπευδαν να βρουν καταφύγιο στο κλειστό γυμναστήριο, ο πρώην πρωθυπουργός ανέβηκε στο βήμα για έναν σύντομο αλλά ουσιώδη χαιρετισμό. Μέσα σε 20 μόλις δευτερόλεπτα, κατάφερε να συνδέσει την τεράστια σημασία του έργου για τη νεολαία και την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας με την ένταση της βροχής. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι το έργο αυτό «είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει για τη Μεσσηνία και τη νεολαία της», ενώ η έντονη βροχή «είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει για τη Μεσσηνία και για τις ελιές».

Η φράση του αυτή καταχειροκροτήθηκε. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις στο Χατζή θεωρούνται ένας σημαντικός πόλος έλξης για τη νεολαία της περιοχής, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος και της κοινωνικής συνοχής.

Η σύντομη αυτή ομιλία του Αντώνη Σαμαρά υπό την καταρρακτώδη βροχή αναμένεται να μείνει χαραγμένη στη μνήμη των παρευρισκομένων, τονίζοντας τη σημασία της φυσικής και κοινωνικής ευημερίας της Μεσσηνίας.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version