banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Πρωτοποριακό μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Προκήρυξη μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου: «Μάνατζμεντ και Τεχνολογίες στην Πολιτιστική Κληρονομιά»
Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με τίτλο «Μάνατζμεντ και Τεχνολογίες στην Πολιτιστική Κληρονομιά»

Μετά την μεγάλη επιτυχία του με όρους τόσο ακαδημαϊκούς όσο και φοιτητικής συμμετοχής, προκηρύσσεται για την ακαδημαϊκή χρονιά 2024 – 2025, το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με τίτλο «Μάνατζμεντ και Τεχνολογίες στην Πολιτιστική Κληρονομιά», που οδηγεί σε Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών.

Οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες καλούνται να καταθέσουν αίτηση για την κάλυψη 40 θέσεων με προθεσμία 31 Αυγούστου.

Το αντικείμενο του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών είναι διεπιστημονικό, πρωτοποριακό και καινοτόμο. Είναι το μόνο στην Ελλάδα που διασυνδέει τους τομείς του Μάνατζμεντ, των Τεχνολογιών και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς, παρέχοντας στιβαρό θεωρητικό υπόβαθρο και πρακτικά εργαλεία αιχμής στους μελλοντικούς αλλά και στους εν ενεργεία επαγγελματίες.

Στο ΔΠΜΣ γίνονται δεκτοί απόφοιτοι ανθρωπιστικών και θετικών επιστημών και ειδικοτήτων μηχανικών, επαγγελματίες του πολιτισμού και του τουρισμού, στελέχη τοπικής αυτοδιοίκησης α΄ και β΄ βαθμού, εκπαιδευτικοί, και όσοι επιθυμούν να εμβαθύνουν στη σύγχρονη Διαχείριση του Πολιτισμού, και να καταστούν ανταγωνιστικοί στον κλάδο τους.

Το ΔΠΜΣ διαρκεί τρία εξάμηνα. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο Ινστιτούτο Έρευνας Βυζαντινού Πολιτισμού (ΙΝ.Ε.ΒΥ.Π.) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στους πρόποδες της Βυζαντινής Καστροπολιτείας του Μυστρά, τις ημέρες Παρασκευή και Σάββατο. Είναι δυνατή και η διαδικτυακή, εξ αποστάσεως παρακολούθηση μαθημάτων σε ποσοστό 50%.

Το ΔΠΜΣ δημιουργήθηκε και υλοποιείται με τη σύμπραξη των Τμημάτων Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών (ΤΙΑΔΠΑ), Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, και Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

abc
riviera banner
newsletter banner anagnostis