banner home design 800x400

Παραμένει σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας η Δημοτική Κοινότητα Πισίων

Η παράταση θα ισχύσει για έναν επιπλέον μήνα, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2024.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε την παράταση της κήρυξης σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας για τη Δημοτική Κοινότητα Πισίων του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας. Η παράταση αυτή κρίθηκε αναγκαία καθώς οι λόγοι για τους οποίους κηρύχθηκε η κατάσταση έκτακτης ανάγκης παραμένουν σε ισχύ.

Η περιοχή είχε κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των έντονων κατολισθητικών φαινομένων που σημειώθηκαν στις 26 Μαρτίου 2024. Παρά τις προσπάθειες για την αντιμετώπιση των συνεπειών αυτών των φαινομένων, το έργο της διαχείρισής τους δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.

Η παράταση θα ισχύσει για έναν επιπλέον μήνα, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2024. Μετά τη λήξη της περιόδου αυτής, η κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα αρθεί αυτόματα, εκτός εάν υπάρξει νέα απόφαση που να ορίζει διαφορετικά.

Η απόφαση αυτή υπεγράφη από τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειο Παπαγεωργίου, και στοχεύει στην καλύτερη διαχείριση των συνεπειών των κατολισθητικών φαινομένων, ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των κατοίκων και η αποκατάσταση της κανονικότητας στην περιοχή.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version